Youtube tipp és Showreel 2012
Kategória: videó ● Címke: , , , 4 hozzászólás

Youtube tipp és Showreel 2012A mai bejegyzés nem lesz hosszú. Mindössze kettő tippet mutatok a Youtube videómegosztó oldalhoz és a 2012-es évben készült videós munkáinkból egy rövid összefoglalót.

Tudod miképp cserélhetsz előnézeti képet (thumbnail) a Youtube videóidnál? Ismered, hogy milyen egyszerűen kereshetsz pénzt a feltöltött videóiddal?

A két dolog összefügg, mondom a megoldást.

Showreel 2012

Mielőtt a két lehetőséget elmondom engedd meg, hogy bemutassam ezt a pár perces rövid videó összeállítást a 2012-ben készített videós munkáinkból.

Néhány film még nincs bemutatva, de ha követsz minket Facebook oldalunkon akkor már láthattál róluk werk fotókat. Amint publikusak lesznek a videók kitesszük a közösségi oldalunkra, kövess ott is.


Pénzkeresés a Youtube videóddal

Sokkal egyszerűbb mint gondolnád! Miután beléptél a fiókodba kattints a
nevedre és a lenyíló menüpontokban válaszd a “Beállítások” pontot:

Youtube pénzkeresés

Ezután a fiókbeállításaidban a “Bevételszerzési lehetőség” linkre kattints:

Youtube pénzkeresés

Ha ezzel is megvagy akkor már csak be kell kapcsolnod a szolgáltatást, elfogadni a feltételeket és kész is vagy:

Youtube pénzkeresés

Innentől minden videódnál külön beállíthatod, hogy megjelenjen-e rajta hirdetés vagy sem. S ha engedélyezted a hirdetést és kattintanak rá a nézők akkor te pénzt kapsz utánuk.

Hogy lehet saját, egyedi előnézeti kép (thumbnail) a Youtube videóimhoz?

Régóta probléma sokaknál, hogy a Youtube nem engedélyezi, hogy saját előnézeti képet tölts fel a videóidhoz. Ennek egyszerű oka van, sokan visszaélnének vele és a nagyobb nézettségért hamis képet tennének fel.

Most viszont már van erre lehetőség bizonyos feltételek mellett. A válasz most is egyszerű: ha a fent leírtak alapján engedélyezed a “Bevételszerzési lehetőség”-eket akkor ez a funkció is meg fog jelenni:

Youtube egyedi thumbnail

Ennek bizonyára az az oka, hogy a bevételszerzést feltételekhez köti a Youtube, és akinél engedélyezi az megbízhatóbb a szemében.

Fontos tudni, hogy a videómegosztó folyamatosan fejleszti a rendszerét, ezért bizonyos menüpontok átkerülhetnek máshová, vagy megszűnhetnek funkciók. Ez most 2012 végén működik, ha élni szeretnél a lehetőséggel akkor érdemes most lépned.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
4 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Kis Virág

  Szuper a videó, ügyesek vagytok gratula!


 2. Rockxy http://szeretem.net/

  Köszönöm a jutubos tippeket!
  Szuper!


 3. Kertész Sándor http://nyertes.freeiz.com/

  Köszi az infókat! Épp ráfér a honlapra is egy kis videós segítség, a jutyubos profilból meg nem ártana a pénztárcámnak valami hasonló… 🙂


 4. MLM Csótány http://passzivhazak.uw.hu/

  Marha érdekes hogy ha csaj van egy videó kezdőfotóján tuti hogy mindenki megnézi a videót. tök mindegy hogy valójában köze nincs a videónak a csajokhoz de reklámfogásként egy libbenő hálóinggel mindent el lehet adniSzólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Újdonságaink videósoknak
Omen – Huszonöt Év
A Halálon is Túl
Zombi előzetes
A vírusvideó születésének négy titka