Webgalamb 5 újdonságok 1/4 – Hatékonyság
Kategória: email marketing ● Címke: , , , , 6 hozzászólás

webgalamb újdonságok2014 október elsején végre eljön az idő és megjelenik a Webgalamb legújabb és legprofibb verziója, az ÖTÖS.

Az új funkciókról és lehetőségekről készítettünk 4 szórakoztató hangvételű, de azért a technikai újításokat jól bemutató videósorozatot.

Íme itt az első videó ami a hatékonyságnövelést mutatja be. Remek újításokkal az olvasód neveihez, új levélküldési módokkal, szűrési lehetőségekkel, személyre szabhatóbb oldalakkal és a leveleidben elhelyezhető hatékonyságnövelő elemekkel.

Nézd meg a videón, hogy milyen remek új dolgok várnak rád.

Webgalamb 5 újdonságok 1/4 – Hatékonyság


Hamarosan jön a többi videó is, kattints ide és kövess minket a Facebook oldalunkon is ahol még több infót találsz.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
6 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Tamás http://www.joegeszseget.hu

  Tetszik. Attól egy picit félek, hogy addig küldözgeti a felszólító levelet, amíg ki nem fizetni résznél, mi van, ha spam listára teszi a levelet, aztán bukja az IP cím a levélküldés lehetőségét?


 2. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Köszönjük!
  Igen, ezt a folyamatos levélküldés funkciót csak nagyon odafigyelve érdemes használni és a leiratkozási lehetőséget itt is biztosítani kell. Sok egyéb esetben is nagyon hasznos lehet, például ha valaki blogértesítőt küld ki hetente, vagy rendszeres emlékeztetőt akár havi rendszerességgel.


 3. Mária

  Jajj de vártam már ezt a mezőhöz köthető küldést, főleg így, hogy mínusz napokat is lehet megadni.. Tökéletes lesz a szülinapok előtti kampányaimhoz, már várom!!


 4. A vásárló

  Hali!
  Ha már van egy 3ezres listám a mailchimpnél, át tudom rakni ebbe úgy, hogy ne küldje SPAM-nek? Nagy gáz, ha olyan ügyfelet vesztek el emiatt, aki végig követ, de pl. nem olvassa el az “iratkozz át erre” levelet, vagy ilyesmit.


 5. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Szia!

  Igen, át tudod rakni a listádat. Egyszerűen a Mailchimp-ből exportáld ki xls vagy csv formátumba, majd egy fel tudod tölteni a Webgalambba. Az összes olvasód és minden adatuk átkerül így pár kattintással.Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Dobd fel a leveleidet tárgysorban használható ikonokkal!
Adatkezelés, e-mail marketing
Webgalamb 5 újdonságok 4/4 – Egyszerűség
Webgalamb 5 újdonságok 3/4 – – – – – – – Varázslók
Webgalamb 5 újdonságok 2/4 – – – – – Statisztika