Webgalamb 4 előzetes / 1
Kategória: email marketing ● Címke: , , , , 33 hozzászólás

Webgalamb 4 marketing szoftverA visszaszámlálás megkezdődött, február elsején megjelenik a legnépszerűbb egyszeri díjas hazai e-mail marketing szoftver, a Webgalamb 4-es verziója.

A hazai kisvállalkozások szinte mindegyikének egy remek és költséghatékony reklámeszköz a hírlevél, alig van olyan cég aminek ne tudná az email marketing megnövelni a bevételeit és egyszerűbbé tenni a mindennapjait.

Biztos vagyok benne, hogy az olvasóink többsége tudja már ezt tapasztalatból. Ha te mégis azon kevesek közé tartozol akik még nem használják az e-mail marketinget és a hírlevelezést akkor főképp érdemes most ezt a cikket elolvasnod.

A mai cikkben a Webgalamb 4 rengeteg hasznos új funkciójából szemezgetünk párat, valamint eláruljuk azt is, hogy miért érdemes még ebben a hónapban megvenni a hármast és nem megvárni a négyes megjelenését.

Kezdjük a piszkos anyagiakkal, azzal, hogy mennyibe fog kerülni a Webgalamb 4.

Ha nem ismered a szoftvert először azt érdemes tudnod, hogy nem igazán van alternatívája a Webgalambnak. Ez azért van mert jelenleg a hírlevélküldést szinte minden gyártó szolgáltatásként ad el. Tehát az elküldött levelek után vagy a feliratkozott olvasók száma után kell fizetni. Folyamatos kiadással jár a hírlevelezés.

A Webgalambot viszont nem szolgáltatásként veszed igénybe hanem a vásárlással meg is kapod és a weboldalad szerverén használod. Korlátlan feliratkozóval és korlátlan levélküldésre. Van tárhelyszolgáltató aki havi több tízezer levélküldés felett plusz díjat számláz. De ez a töredékét sem közelíti meg annak mintha előfizetsz egy hírlevél szolgáltatásra. Érdemes a vásárlás előtt megkérdezni tárhely szolgáltatódat.

A Webgalamb 4 díja nettó 48.900 forint lesz.

Mit jelent ez? Egy féloldalas újsághirdetés áráért kapsz egy olyan reklámeszközt ami havidíj, levélküldési díj és bármilyen más rejtett költség nélkül folyamatosan és korlátok nélkül fog dolgozni, hogy több bevételed legyen. Megér ennyit nem?!

De ne csak az árat nézd!

Sokkal fontosabb, hogy megbízható és profi rendszered legyen, hiszen ettől függ, hogy valóban pénzt termel-e neked. Ha egy rossz rendszert kezdesz használni akkor később már nagyon macerás lesz váltani és folyamatosan akadályokba fogsz ütközni. Lehet, hogy pont az a funkció fog hiányozni amit a Webgalamb esetleg pár kattintással megcsinálna neked.

Mindenképp próbáld ki amit kinézel magadnak.

Ne higgy a hangzatos “marketinges dumáknak” vagy olyanoknak akik számodra érthetetlen technikai dolgokkal akarnak meggyőzni. Képzeld el, hogy ha olyan szakszavakkal akarnak lenyűgözni amiket nem értesz akkor mi vár majd ha élesben használod amit nyújtanak.

– A Webgalambot 30 napig korlátozás és kötelezettségek nélkül kipróbálhatod.

– A Webgalambnak van a legtöbb olyan ajánlója amit elégedett ügyfelek adtak nekünk a nevük (!) és webcímük megadásával, ellenőrizhetően. Facebook oldalunkon majd 300 elégedett ügyfelünk ajánlóját olvashatod!

Miért érdemes gyorsan lépni ha még nincs Webgalambod?

Minden verzióváltásnál jelentős kedvezményt adunk azoknak akik megvették az előzőt. Idén még ezen is túl fogunk tenni. Ha január 26-ig megveszed a Webgalamb 3-at akkor kisebb összegért válthatsz majd a négyesre (ha akarsz) mint ha egyből azt vennéd meg.

Viszont már csak január 26-ig van lehetőséged megvenni a Webgalamb 3-ast, mert utána megszűnik az értékesítése. A 3-as nettó 10 ezer forinttal olcsóbb mint a négyes lesz. S ha most megveszed akkor a négyesre is olcsóbban válthatsz mintha január 26 után azt vennéd meg.

Nálunk nem szokás az ár akció, nem érdemes erre várnod mert a Webgalamb sokkal több pénzt termel neked mint amibe kerül.

Ha még nem próbáltad ki ingyen a Webgalambot akkor itt az ideje,
kattints ide most!

Nos akkor térjünk rá arra, hogy milyen újdonságok várnak a Webgalamb 4-esben

Az elmúlt több mint egy évet azzal töltöttük, hogy ügyfeleink kérései és az új trendek alapján fejlesztettük a szoftvert. Annyi hasznos és hatékony új funkció lesz a négyesben, hogy három bejegyzést is írni fogok róla és még így is csak a leginkább szembetűnőket tudom kiemelni.

Automata feliratkozó oldal, űrlap szerkesztő és
QR kód generátor

Eddig a feliratkozó űrlapod kódját a Webgalamb elkészítette neked és te csak beillesztetted a honlapodba és működött is. Ez megmaradt, de most már még több lehetőséged lesz.

A feliratkozó űrlapodat már be sem kell illesztened sehová, hogy használd mert a Webgalamb készít neked egy webcímet ahol működik a feliratkozásod. Ha gondolod akkor elég csak ezt a linket megadnod a facebook-on, a weboldaladon, újsághirdetésben vagy bármelyik kampányodban.

Ennek az oldalnak a webcíméből automatikusan generál neked a Webgalamb egy úgynevezett QR kódot is. Ezt több méretben le tudod tölteni és ha kiteszed reklámodba akkor a mobilos nézőid egy egy kattintással eljutna oda vagy elmenthetik. Ez egy renkdívül hasznos és hatékony reklám eszközöd lehet, ha még nem ismered akkor a leírásához kattints ide.

QR kód

Mindegyik csoportodhoz automatikusan van egy feliratkozó oldalad amit használhatsz akár landing page-nek is.Ráadásul ezt a feliratkozói oldalt teljesen egyedire szabhatod.

Megadhatod, hogy milyen színűek legyenek az űrlap elemei, mi legyen a gombra írva (azaz idegen nyelvekhez is használható) beírhatod, hogy mi legyen az űrlap fölé és alá írva, de még azt is te állíthatod be, hogy mi legyen az oldal Title Tag-je.

Landing page

A feliratkozáskor, leiratkozáskor megnyíló oldalakhoz sem kell többé webmester neked és személyessé teheted

Eddig is megadhattál olyan webcímeket amik akkor nyílnak meg látogatóidnak amikor fel vagy leiratkoznak. Ez meg is marad, de olyan eszközt adtunk hozzá amivel kiemelkedhet marketinged az átlagból.

Minden ilyen oldalt ezentúl elkészíthetsz a Webgalambon belül is, nem kell hozzá a webmestered, hogy létrehozza neked. Szabadon formázhatod ezeket az oldalakat és pár kattintással bármikor módosíthatod.

De a lényeg még csak most jön.

Ezekbe a köszönő oldalakba be tudod tenni azokat az adatokat amiket az olvasód megadott. Azaz ugyanúgy személyre szabhatod mint a leveleidnél. Képzeld csak el, hogy a feliratkozást követő oldalon milyen könnyedén szólíthatod a nevén a feliratkozót. Vagy mondjuk, hogy ha megrendelő volt akkor vissza is igazolhatod neki azokat az adatokat amiket megadott.

Webgalamb 4 szerkesztő

Ilyennel még biztos nem találkoztál máshol, biztos lehetsz benne, hogy ha használod akkor sikeresebbé teheted az online marketingedet vele.

és ez még csak a kezdet…

Már önmagában ez a két új funkció is sokkal hatékonyabbá teheti az e-mail marketingedet és segíthet, hogy könnyebben és több pénzt termeljen neked a hírlevél szoftvered. De ez csak pár az új funkciókból. Jövőhéten ismét írni fogok olyan lehetőségekről amikkel pár kattintással készíthetsz mondjuk online felmérést, tesztet és a leveleidet a válaszok alapján automatikusan szétválogatja a szoftver. Vagy olyan funkcióról amivel nem csak határidőt hanem darabszámot is adhatsz az akcióidról és a Webgalamb automatikusan figyeli neked.

Ha van már Webgalambod akkor figyeld a leveleidet ebben a hónapban mert január végén olyan ajánlattal fogunk megkeresni amit nem lehet visszautasítani.

Ha pedig még nem próbáltad ki akkor itt az ideje, hogy ingyen megtudd miért ajánlja annyi vállalkozó ezt a szoftvert:

Kattints ide és holnaptól neked is pénzt termel a Webgalamb!

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
33 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Gábor http://www.jgw.hu

  Sziasztok!

  Mi már megvettük az előző verziót, így a két kérdésem:
  – A 4-es verzió díja minden régi vásárlónak ugyanennyi, vagy ez az előzetes az új vásárlóknak szól?
  Köszi, üdv.


 2. Konrád

  Engem is az érdekelne, hogy ha már van Webgalamb 3-asom akkor a négyesre mennyiért válthatok át?


 3. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  A 4-es verzió díja az új vásárlóknak szól. Akik megvették már a hármast azok olcsóbban tudnak majd váltani az újra. Sőt, érdemes figyelni a leveleződet, mert a hónap végén még ebből is lesz egy rövid ideig kedvezmény.


 4. Gabriella http://www.nyarigyerektabor.hu

  Én egyszerüen nem tudom, hogy megéri-e ennyit ilyesmire költeni, félek, hogy nem. Hoz-e annyi vevőt? De kipróbálom a próbaverziót majd 🙂


 5. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Kedves Gabriella, azért is adjuk a 30 napos ingyenes próbaverziót, hogy mindenki saját maga tapasztalhassa meg, hogy megéri-e. Szinte mindig megéri, erről tanúskodik az a több száz cég és magánszemély aki ajánlja a szoftvert: http://www.facebook.com/webgalamb?sk=app_7146470109


 6. Konrád

  @Gabriella, ne is gondolkozz rajta, meg fogja érni nagyon is!


 7. Dénes http://jozansag.hu

  http://www.jozansag.hu

  Kedves Gabriella! A válasz egyértelműen: igen


 8. Szombati Orsolya http://www.sales-akademia.hu

  Gabi, teljesen átérzem a helyzeted. Ha még nem próbáltad a webgalambot, nem tudhatod, mire képes. 🙂

  Nem tudom, milyen szoftvert használsz most, de megkockáztatom: Neked a webgalamb garantáltan jobb, mint bármi más.

  Nekünk már az első e-mail kampány a többszörösét hozta vissza a szoftver bekerülési árának. Én még mindig vállalom, hogy az egyik legjobb üzleti döntésünk volt 2010-ben, hogy a webgalambot vettük meg, és nem mást, vagy nem valami havidíjas terméket.

  (Amire kábé már a -mivel gatyánk nincs- a kombinénkat is ráköltöttük volna…)

  Hamarosan találkozunk úgyis az Enneagram tréningen, kérj meg, hogy mutassam meg, mit tud ez a szoftver! Meggyőző lesz!

  Üdv, Orsi


 9. Zoltán http://www.agromol.hu

  Mi használjuk a Webgalambot a 2. verziótól. Teljesen áttértünk ezzel a szolgáltatással az elektronikus értékesítésre, szerintem nagy sikerrel.
  Extra szolgáltatásával /névnapi köszöntő/ teljesen levettem lábukról ügyfeleinket.


 10. Dia

  Esetleg az új verzióban lehet majd rendszerezni a csoportokat is? Akár úgy mint egy windows-os mapparendszerben? Reménykedek, háta, sok csoport esetén hasznos. 🙂


 11. Karesz

  Mi is a kettes verziótól használjuk és nagyon meg vagyunk elégedve vele.
  Viszont érdekelne, hogy található a névnapi köszöntő extra szolgáltatás, mert eddig Én még nem találkoztam vele.


 12. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  @Dia:
  Igen lehet majd rendezni a csoportokat. Címkézni lehet és azok alapján rendezni őket.

  @Karesz:
  A névnapmodul kiegészítő, külön tudod kérni. Keress minket a 0696 519 833-as számon és a kollégám elmondja a részleteket.


 13. Karesz

  @Crome Ball
  Köszönöm a választ, keresni foglak titeket 🙂


 14. Gyurátz László http://www.gyuratz.hu

  Gabriella! Csak rajtad múlik, hogy “megéri” e Én 8 hónapja használom, kevés időm van vele foglalkozni, de az árát már bőven behozta.


 15. Misi http://www.learningenglish.hu

  Mi a learningenglish.hu a Webgalambot használjuk a napi, heti leckék kiküldésére. Szinte minden funkcióját kihasználjuk, teljes megelégedéssel. Azonban jó lenne több mezőt is látni a feliratkozóknál. Jó lenne, ha be lehetne állítani alapbeállításként, hogy időrendi sorrendbe hozza a feliratkozókat, mert mi csak úgy használjuk, nem abc-sorrendben.

  A legfontosabb, az lenne, hogy meg lehessen nézni, hogyan és milyen feltételekkel, szűrőkkel állítottuk be a követő leveleket. Ezt most utólag nem tudjuk ellenőrizni.

  Jó lenne az is, ha az akció linkeket is lehetne másolni egy másik csoportba.

  Ezeket egy telefonbeszélgetésben megígértétek! Én már sok ötlettel szolgáltam nektek, remélem ezek most teljesülnek. 🙂


 16. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Örülünk Misi, hogy teljes megelégedéssel használod a Webgalambot. A kéréseid nagy részét már tudni fogja az új verzió.


 17. Haka http://www.i-tv.hu

  Üdv,

  A 4-es verzió, már könnyedén fogja kezelni a többszázezres címlistát?
  A 3-as verzió nálam elég nagy bonyodalmat okozott, ami nem vetett túl jó fényt ránk.


 18. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  A mostani verziónak sem lehet gondja hatalmas címlistával, mert több ügyfelünk és vásárlónk használja ekkora mennyiséghez. Ezért ha probléma adódna ilyen nagy mennyiségnél akkor érdemes szólni nekünk és tudunk tanácsokat adni, illetve igény esetén megfelelő hoszting céget ajánlani hozzá.


 19. Alex

  Ez a QR kód dolog nagyon tetszik, amióta olvastam azon jár az agyam, hogy mi mindenre tudom használni. Épp tegnap olvastam róla az Online Marketing blogon, http://onlinemarketing.blog.hu/2012/01/09/qr_re_offline Erre ma meg itt. Ez egy jel, hogy használnom kell. 🙂


 20. Zoli http://www.mekkoraprint.hu

  Szervusztok,

  nekem a 3-assal egy “gondom” van (persze kezdő felhasználóként lehet az én hibámból).

  Több cimlistám van, és esetenként több listára szeretném ugyanazt a levelet küldeni. Ezt eddig ugy tudom megoldani, hogy listánként létrehozom és kiküldöm a levelet.
  Jó lenne egy olyan struktúra, ahol a levél és a lista egymástól független. Kb ahogy ki lehet zárni valamelyik lista cíímeit egy levélből, hozzá adni is lehhessen.

  Az egyszerű kizárás nagyon tetszik, a sokkal drágább előző programmal nem volt így.


 21. Zoli http://www.mekkoraprint.hu

  user error, szorry 🙂
  kimehet a levél több listára, majd megnézem, melyik alatt jelentkezik a stati például, mert nekem nem egyértelmű


 22. Gabriella http://www.nyarigyerektabor.hu

  Még azt szeretném kérdezni, hogy akkor is érdemes a webgalambot használni, ha amúgy is van a weboldalnak hírlevélküldő szolgáltatása?


 23. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Igen Zoli, megoldható, hogy egyszerre több listára küldd ki a levelet. A levél küldésénél csak kijelölöd, hogy melyik listák legyenek még és kész.

  Akkor érdemes Gabriella lecserélni a mostani hírlevélküldőt Webgalambra ha a jelenlegivel nem vagy elégedett. Ez függhet attól is, hogy mire használjátok, mennyire hatékony szoftvert használtok, illetve a jövőre nézve milyen terveitek van vele.

  Az biztos, hogy érdemes kipróbálni a 30 napos ingyenes verziót, mert írhat bárki bármit, igazából akkor derül ki, hogy megéri-e.


 24. Kalapos Árpád http://www.opitec.sk

  Még csak jó 7 hónapja használom a Webgalambot legnagyobb megelégedésemre. Mivel egy cseh cég készítette a honlapunkat és ide kellet beaplikálni a programot a webgalambos csapat mindenben segített. Örülök az új verziónak. Egy – két dolgot még pl. szívesen látnék a rendszerben. Pl. hogy a statisztikában szerepeljen az oszlopos verzioban a kiküldött levél cime vagy a körszeletesben a kiküldés idöpontja, vagy pl. az időzített leveleknél a kiküldés után a lenti részben megjelenne hogy mikor volt elküldve. Ezek és az ehez hasonló kis apróságok talán még komfortosabbá tehetnék a használatát.

  Türelmetlenül várom a 4-es verziót.


 25. Gyulai Zoltán http://www.mekkoraprint.hu

  Mintha azért lenne egy kis gond a több listára való kiküldéssel.

  Két listám van a példa kedvéért, mert nem azonos tartalmat kapnak. Viszont egy levelemet mindkettőnek el akarom küldeni.

  Kiküldöm úgy, hogy küldésél tiltom a tiltólistát, és beikszelem, kapja meg az A mellett a B csoport is, a levelet A alatt hoztam létre.

  A statisztika viszont (remélem nem tévedek) nem ok. A B lista küldési/leiratkozási számai is az A alatt jelentkeznek.

  Tévedek?


 26. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Mivel az A csoportban hozod létre a levelet és ott is küldöd ki, ezért ott látható a statisztikája. A másik, B csoportban nem jelenhet meg, mivel ott nem létezik az adott levél, minden csoporthoz saját levelek hozhatóak létre.

  Általában a csoportok különböző típusú olvasókat tartalmaznak, ezért jellemzően más levelek mennek nekik. Ha hasonlót csinálunk mint a példádban van akkor úgy szoktuk megoldani, hogy létrehozzuk mind a két csoportban a levelet (akár egyformán, akár a csoportok miatt kis különbségekkel) és a küldést mind a két csoportban megcsináljuk. De először kiküldöd az A csoportnak, majd amikor a B-nek küldöd akkor bejelölöd, hogy az az A-ban is benne van az ne kapja meg.

  Ez nagyon hasonló ahhoz mint amit te írtál, a lényegi különbség, hogy kizársz csoportot, nem hozzáteszel. Így viszont egyedi lehet a levél mind a két csoportnak és saját statisztika lesz mind a két levélhez és csoporthoz is. Egyszerű módszer mert a levelet egy kattintással át lehet menteni másik csoportba is.


 27. Jozsef http://www.villantura.hu

  Kedves Webgalamb – ne jatszadozzunk, hanem kerlek jelezzetek mennyibe fog kerulni a meglevo 3 – rol a 4-esre valtani.

  Mivel ön már megvásárolta a Webgalambot ezért rendkívül kedvezményesen válthat majd az új verzióra.

  Tehat mennyi lesz?

  Koszi

  Jozsef


 28. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Nem játszadozásból nem áruljuk el József.

  Megírjuk majd e-mailben a hónap utolsó hetében, hogy mennyi a váltás díja és azért is érdemes figyelni a leveleket tőlünk mert az első héten féláron lehet majd váltani.


 29. Misi http://www.learningenglish.hu

  A több csoportban egy időben való levélküldéshez szeretném hozzátenni, hogy ott az a fő gond szerintem, hogy ha akció linket teszünk a levélbe, akkor már probléma van, mert az a csak abban a csoportban fog működni a link, ahol a levelet és az akció linket létrehoztuk. A korábbi hozzászólásomnál igényeltem is, hogy lehessen legalább a linkeket is másolni, ne kelljen azokat külön megcsinálni a különböző csoportokban. Én ezt sűrűn használnám.


 30. Gyulai Zoltán http://www.mekkoraprint.hu

  igen, köszi, én is erre a megoldásra jutottam. ami némileg okafogyottá teszi a listák összeadhatóságát (legalábbis ha fontos a stati). de majd összenövök a rendszerrel 🙂


 31. lala http://angolnyelvtanulas.shp.hu

  Ez szop????s. kb. egy hónapja rendeltem meg….
  A viccet félre téve jól működik!
  Csak ezt is meg kell szokni.
  Ha ez az első rendszered szerencsés vagy, nem fogsz azon matekolni, hogy ezzzz mié nincs:( vagy az vagy emez).
  Az ember szép lassan megszokja a családját…
  Talál egy párt, ahol másként mennek a dolgok, de azért mindenki boldog.
  Lala


 32. Miki

  Mi az Lala ami nincs benne? Nem szeretek matekozni. 🙂


 33. Ilona http://www.eco-verde.eu

  Sziasztok. A mi cégünk elég régen megvette a 3-as verziót. Én eddig még nem tudok mondani róla semmit, csak azt, hogy adatfeltöltés közben egyszer csak volt-nincs Webgalamb. Most szeretném elkezdeni a hírlevek kiküldését, de már a tesztlevelemet se küldte el, a rendes levelemet se. 🙁 Még szerencse, hogy a telefonvonal másik végén nagyon segítőkész csapat van, különben lehet, hagynám az egészet a fenébe. Remélem, ez hamarosan megváltozik és én is lelkes, pozitív dolgokat fogok tapasztalni.
  Szép napot Nektek! 🙂Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Dobd fel a leveleidet tárgysorban használható ikonokkal!
Adatkezelés, e-mail marketing
Webgalamb 5 újdonságok 4/4 – Egyszerűség
Webgalamb 5 újdonságok 3/4 – – – – – – – Varázslók
Webgalamb 5 újdonságok 2/4 – – – – – Statisztika