Valami véget ért, valami jön
Kategória: videó ● Címke: , , , , , 8 hozzászólás

VideoklipA mai bejegyzés egy kicsit rendhagyó lesz, mert most magunkról írok. Két fontos bejelentés lesz. De azért a cikk végén ma is kapsz két tanácsot amelyek nagyon hasznosak ha te is osztasz meg videókat a Facebook oldaladon.

A 2012-es évvel együtt valami véget ér és valami új jön nálunk. Amikor nyolc évvel ezelőtt indultunk akkor a fő irányvonal a honlapkészítés volt. Az évek alatt több száz weboldalt készítettünk, az egészen kicsiktől az óriás portálokig.

Ennek mostantól vége, nem készítünk több weboldalt.

Elmondom miért és elmondom, hogy mi lesz helyette.

Befejezzük a honlapkészítést

Az év elejétől nem vállaljuk új honlapok készítését, grafikai tervezést, logókészítést és kereső optimalizálást. Ez egy elég komoly stratégiai döntés volt, egy ideje már gondolkoztunk, dolgoztunk a váltáson.

Fontos, hogy nem fogunk eltűnni! Azoknak akiknek mi készítettük a weboldalát továbbra is elérhetőek leszünk, a garanciális javításokat elvégezzük, ha pedig új fejlesztésre van igény akkor ajánlunk olyat aki profi módon elvégzi azt.

A döntés oka több részből áll.

Szerencsére a Webgalamb hírlevél küldő szoftverünk nagyon népszerű és folyamatosan nő a népszerűsége. Nagyon sok energiát igényel a fejlesztése és az ügyfélszolgálata. Amit persze nem bánunk. Viszont úgy gondoljuk, hogy míg profi weboldalt már több jó cégtől is rendelhet a céged, addig profi, egyszeri díjas hírlevél szoftvert már kevésbé. Többet segítünk a hazai mikró és kisvállalkozásoknak azzal ha tovább fejlesztjük és még több energiánkat a Webgalamb felé fordítjuk, hogy olyan rendszert kapjanak amivel kedvező áron, de rendkívül hatékonyan tudnak ügyfeleket gyűjteni.

A másik ok amiért elhagyjuk a honlapkészítést az, hogy jobban akarunk fókuszálni egy olyan területre amiben sokszorosan több lehetőség van mint amennyit ma kihasználnak a hazai vállalkozók.

és ami jön

Ami jön az sem új dolog nálunk, de sokkal nagyobb hangsúlyt fog ezentúl kapni. Ez pedig a videó, reklámfilm, és videoklip készítés.

Már többször írtam róla, hogy a videó egy rendkívül erőteljes és hatékony reklám eszköz. Írtam Youtube tippeket amivel hatékonyabbá teheted a marketinged. Mutattunk több példát olyan videókra amikkel elképesztő módon meg lehet növelni az ismertséget.

A reklám az érzelmekről szól, s nincs még egy médium amivel ekkora hatás érhető el. A kép, a hang, szöveg együttes használatával új távlatok nyílnak a kisvállalkozások előtt is. A következő bejegyzésekben írni fogok olyan videós lehetőségekről amikkel te is sikeresebbé teheted a marketinged.

A reklámfilmeken túl nyitunk a zeneipar, a videoklip gyártás felé is. Itt még inkább hangsúlyt kap a minőség. Nem fogjuk halomra gyártani a zenei videókat, csak olyan művel és csapattal dolgozunk akikkel tudunk újat, értékeset alkotni.

Jelenleg is dolgozunk zenei videón, de ma már meg is jelent az első, általunk készített videoklip. A Noa Rock zenekarnak készítettük el a remek daluk hangulatához passzoló látványvilágú filmet. Nézd meg, remélem tetszeni fog:


A klip forgatásán készített werkfotókat megnézheted Facebook oldalunk képgalériájában.

Végül két gyorstipp Facebook videómegosztáshoz

1

Sokszor előfordul, hogy amikor videót osztasz meg a Facebook-on, akkor hiába másolod be a linket, nem jelenik meg a lejátszó ablak.

video facebook

Ezen a webcímen add meg a linket amit megosztanál. Ilyenkor a Facebook frissíti a link adatait, így már jó lesz:

https://developers.facebook.com/tools/debug

2

Amikor videót osztasz meg az oldaladon akkor a posztolás előtt át tudod írni a videó címét és a leírását is. Elég csak rákattintanod és máris bármire módosíthatod. Így egy jó címsorral és leírással sokat tehetsz azért, hogy még többen nézzék meg a megosztásod.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
8 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Moczar Béla http://www.bellamy.hu/

  Köszönöm


 2. Atom

  Brutálisan jó lett a klip, gratulálok!


 3. Nagy Ernő

  Igen, így kell zenei videót csinálni. Világszínvonalú lett!


 4. Éva

  Sajnálom, hogy abbahagyjátok a honlapkészítés mert veletek akartam megcsináltatni a miénket. 🙂 De megértem a döntést, a Webgalamb is nagyon szuper, a videóról meg nem is beszélve. Csak így tovább!


 5. Útnyilvántartás http://www.roadrecord.hu

  Jól döntöttetek. Weblapot már mindenki csinál ilyen dolgokat meg nem. Nagyobb fókusz – nagyobb siker.


 6. Szűcs "WordPress" Ádám http://wordpress.video.hu

  Gratulálok, nagyon jó lett a klip!


 7. Korfanti Gábor http://www.gardenwebaruhaz.hu

  Nagyon tuti lett, profik vagytok. Mennyibe kerülne egy rövid cégbemutató videó? Köszönöm.


 8. Nagy Elekné

  Leesett az állam, hogy ilyen videókat itthon is készítenek. Gratulálok hozzá, kíváncsian várom az újabb megbízásokat. Talán idővel majd a magam videóját is.Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Költözik a blog egy része! Tarts velünk!
Magázódjunk? Tegeződjünk?