Triplán megéri eljönni!
Kategória: online marketing ● Címke: , , , , , 10 hozzászólás

Január végén egy napig úgy adunk több mint 30% kedvezményt a Webgalambra, hogy nem is kell megvásárolnia hozzá. Vagy úgy is mondhatnám, hogy ezen a januári napon a Webgalamb mellé ingyenes konferencia belépőt adunk önnek.

2010. január 21-én Wolf Gábor és csapata megrendezi a Marketing Expo-t, az ország legnagyobb kis és közepes vállalkozások számára rendezett konferenciáját, kiállítással és vásárral egybekötve. Ezen a konferencián kiemelt kiállítóként veszünk részt és a kiállításon a Webgalamb szoftver árát elképesztően levisszük.

Hogy miképp lehet megkapni a 15.000 forint kedvezményt?

A konferenciára és a kiállításra a kombinált jegyár csupán 12 000 Ft+áfa, de a kiállítóknak köszönhetően ezt az összeget belépéskor azonnal megkapja mint bónt, amit szinte bármelyik kiállítónál le is vásárolhat – azaz gyakorlatilag ingyen jött el! De mi ennél is tovább mentünk!

Az már önmagában is szép dolog, hogy a belépőjegyének árát bármelyik kiállító standján levásárolhatja. Ám “sajnos” csak egy kiállítónál teheti ezt meg ezért mi úgy döntöttünk, hogy saját kupont fogunk adni minden résztvevőnek. Ezzel a kuponnal ugyanezt a kedvezményt megkapja nálunk úgy, hogy belépőjegyét más kiállítónál használhatja fel!

Triplán megéri eljönni!

Először is azért mert egy egész napos konferencián vehet rész, ahol megismerheti milyen eszközökkel fognak 2010-ben a kkv-k reklámozni, és milyen szokatlan ÚJ marketing módszerekkel fognak vevőket szerezni. Pár sorral lejjebb bővebben írni fogok a konferencia tartalmáról és az előadókról.

Másodszor azért mert a belépőjegy árát bármelyik kiállítónál levásárolhatja. A kiállítók közt olyan cégeket talál, aki egy mikró-, kis- és középvállalatnak tudnak segíteni a marketing feladatok kivitelezésében. Grafikusok, nyomdák, webdesignerek, online marketingesek, stb.

Harmadszor pedig azért, mert mindezeken túl a Webgalamb szoftvert is annyival olcsóbban megkapja mint amennyibe a belépője került. Akkor is ha a belépőjét más kiállítónál “elhasználta” a mi saját kuponunkkal élhet a kedvezménnyel.

Úgy adjuk a kedvezményt, hogy nem is kell vásárolnia hozzá!

Ahhoz, hogy megkapja a kedvezményt nem kell megvásárolnia a Webgalambot! Mindössze annyit kell tennie, hogy az Expo ideje alatt a helyszínen adja le a kuponunkat (amit minden résztvevő megkap) és kérjen egy ingyenes próba változatot a szoftverből.

Az egy hónapos próba teljesen ingyenes és nem jár kötelezettségekkel. Azonban amikor a vásárlás mellett dönt, akkor 15.000 forinttal olcsóbban vásárolhatja meg a szoftvert, azaz nettó 26.900 forintért!

Program, előadók és előadások.

Idézet a hivatalos programból, a teljes leírást a marketingexpo.hu weboldalon megtalálja:

I) A Rockefeller marketing terv

Előadó Wolf Gábor, a Marketing Commando alapítója

Gábor bemutat egy különleges marketing tervezési módszert, amely összekapcsolja az álmaidat, vágyaidat és személyes céljaidat – a céged marketingjével. Szeretnél egy 250 milliós álomházat? Szeretnél minden hónapban félretenni kétezer eurót a nyugdíjadra? Szeretnél egyszer egy alapítványnak adományozni 10 millió forintot névtelenül? Bármi is legyen a célod … bármilyen nagy is az álmod … Gábor bebizonyítja és élőben demonstrálja, hogy pontosan milyen marketing tervezés és milyen marketing stratégia fogja azt számodra valóra váltani.

Már össze vagy zavarodva a rengeteg marketing módszer miatt?

Soha nem volt még olyan tiszta, egyértelmű és céltudatos a marketinged, mint amilyen Gábor előadása után lesz itt, a Marketing Expo-n!

II) “Példák, példák és még példák – nem amerikai ebook-okból lopva, nem guruk blogjaiból szemlézve – hanem hús-vér magyarországi vállalkozók marketingjéből”

Előadó Nyirő Réka, a Marketing Commando fogyasztói marketing specialistája

Hogyan marketingeznek, milyen kampányokat futtatnak, milyen reklámeszközöket használnak a Marketing Commando legsikeresebb ügyfelei?

Réka szokatlan példákon, izgalmas kampányokon, titokzatos és új marketing eszközökön keresztül nyújt Neked betekintést hétköznapi – de mégis rendkívüli cégek működésébe.

Aki szeret mások példáiból tanulni – nem elméletből, hanem konkrét mintákból – annak kihagyhatatlan itt, a Marketing Expo-n!

III) “Előtte / Utána: reklámok, kampányok, akciók átalakítása”

Előadó Jagodics Rita, a Marketing Commando ipari marketing specialistája

Rita a marketing “Béres Alexandrája”, aki lefogyasztja a céged marketing költségeiről a zsírt, miközben termékeid és szolgáltatásaid vonzerejét megsokszorozza!

Nézd meg Rita legérdekesebb eseteit: hogyan alakította át cégek marketingjét hagyományosról “kommandósra”, hogy profitjukat nemegyszer megsokszorozza. Nézd meg a nagy átalakításokat és az apró kis részleteket, amik a Te céged marketingjében is óriási változásokat hozhatnának.

Rita nagy előnye, hogy a legbonyolultabb marketing koncepciókat is végtelenül egyszerűen és érthetően tudja prezentálni, ne maradj le tehát erről az egyszeri és megismételhetetlen példaözönről itt, a Marketing Expo-n!

IV) A “Kánaán protokoll”

Wolf Gábor záróelőadása

“Már régóta vártam a pillanatra, hogy ezt az előadást megoszthassam a vevőinkkel”

– mondja Gábor a Kánaán protokoll-ról, erről a titokzatos, a legmenőbb cégek fiókjainak mélyén türelmesen rejtőzködő stratégiáról, amit a gazdasági válságok végéhez közeledve vesznek csak elő, porolnak le, és lendítenek működésbe, hogy letarolják a nyílódzó piacokat és az újra vásárolni kezdő vevőket.

Minden válságvégi periódus óriási lehetőség a piac újrarendezésére, és az ügyes cégeknek az előretörésre – Neked van már erre stratégiád?

– A kiállítás és vásár a záróelőadás után 20:00-ig tart nyitva. –

Részletes leírás és jegyrendelés az Expo weboldalán a marketingexpo.hu címen érhető el.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
10 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. $Norbert$ http://www.internetvallalkozas.com

  Több weboldalamon is használok e-mail marketing szoftvert hírlevélküldésre és én csak a Webgalamb 3 -t ajánlom! Szuper a kedvezmény is, ezért már tényleg nagyon megéri…


 2. Totál

  Királyság. A nagybátyám menni fog, majd megfűzöm, hogy ha neki nem kell akkor kérjen nekem egy ilyen Webgalambot. Aztán ha meglesz jöhet a honlap is. 🙂


 3. Kacsesz http://www.chekweb.hu

  Hát ez hihetetlen, nagy a csábítás!!!

  🙂


 4. Tamás

  Szia!
  Az első leveled bevezető jellegű volt.A második már érdekes volt,de a harmadikon már el is akarod adni nekem a galambot nagyon akciósan?Nehogy beleolvadjunk a tömegbe-ugye ez volt az eladás alapja.Én még látni akartam volna valamit és akkor szerintem teljes áron megvennék az emberek.Például küldhettél volna egy olyat még,hogy milyen a kinézete egy jó hírlevélnek.
  Sok sikert mert egyébként tényleg jól hangzik a kiállítás is.


 5. Chrome Ball

  Kedves Tamás!

  Gondolom a hírlevél sorozatunkra iratkoztál fel. Ezért kaptad a mostani akcióról szóló levelet harmadiknak. Amúgy a sorozat végig érdekes és értékes tanácsokat fog tartalmazni. Ez most csak be lett szúrva a levelek közé azonnali levélként mert időponthoz kötött az esemény és az akció.


 6. BaluKapitány http://profihonlapkeszites.hu

  Én ott leszek 🙂 majd felkereslek 🙂


 7. Chrome Ball

  Rendben, gyere csak, örülök neki.


 8. Marika

  Nekem még egy kicsit ismeretlen talaj az az onlinemarketing, de nagyon tetszik, biztos el fogok menni és felkeresem önöket és megismerkedem az ajánlatukkal. Sok jót hallottam a webgalamb nevű programjukról. Sajnos még nem jött el az ideje, hogy elkezdjem a honlapomat készíteni.


 9. Takácsy Géza

  Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam résztvenni a rendezvényükön, mivel külföldön voltam. Talán majd egy másik alkalommal legyen szerencsénk.
  Üdv.
  T.G.


 10. Dr. Gábor Zoltán

  Ott voltam az Expo-n. Maga a konferencia nem igazán tetszett, de ahogy láttam önöknek nagyon bejött a kiállítás, folyamatos tömeget láttam a standjuknál, gratulálok!

  Egy kollégájukkal megbeszéltem én is, hogy kérem a próbaverziót amint meglesz a domain nevem, nagyon várom már a szoftvert, örülök, hogy megismerhettem önöket és a terméküket is.

  További sok sikert!Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Ne már! Emberi értékek a marketingben? Meg a vállalkozásban? – Marketing Szuperkonferencia beszámoló
A szuper Marketing Szuperkonferencia
Marketing Expo 2012
25% Webgalamb kedvezmény
Wolf Gábor interjú