SMS küldés hírlevélszoftverrel
Kategória: email marketing ● Címke: , , , 20 hozzászólás

SMS küldésEgy vállalkozóban szinte nap mint nap felmerül a kérdés, hogy hogyan adhatna el többet termékéből és szolgáltatásából. Méghozzá amilyen gyorsan csak lehet. Erre nyújt megoldást egy új lehetőség a Webgalamb szoftverben. Ez lehet az előny amire szükséged van a konkurenseid leelőzéséhez.

Ebben a bejegyzésben összeállítottunk neked egy listát ami megmutatja, hogy miért érdemes neked is használnod az SMS marketinget és, hogy mire tudod használni.

Jöjjön hát a 6+10 tipp.

Miért érdemes az SMS funkciót neked is használnod?

 1. Mert szinte 100% a megnyitási arány,
  ezért biztos lehetsz benne, hogy ha olvasódnak SMS-t küldesz, azt el is fogja olvasni.
 2. Mert címlistád azonnal elolvassa amit küldesz nekik,
  így sokkal rövidebb idő alatt reagálnak, vásárolnak.

 3. Mert ugyanúgy automatizálhatod mint az e-mailjeidet,
  ezért a szoftver akkor is dolgozik neked amikor te pihensz vagy mással foglalkozol.

 4. Mert ugyanúgy személyre szabhatod mint az e-mailjeidet,
  emiatt sokkal hatékonyabban hirdethetsz mint más médiákban.

 5. Mert konkurenseid még nem használják,
  így behozhatatlan előnyre teszel szert velük szemben.

 6. Mert alacsony díjért garantált elérést biztosít,
  ezért soha nem lesz a marketingre költött pénzed kidobva az ablakon.

Mire tudod az SMS funkciót használni?

 1. Küldj  a hagyományos e-mail kampányod első levele után figyelem felkeltő sms-t is a listádra, és biztos lehetsz benne, hogy minden feliratkozód el fogja olvasni a leveledet.
 2. A kampányod végén ha küldesz az e-mail mellé egy sms üzenetet is akkor biztos, hogy senki nem fog lemaradni róla.

 3. A vásárlást követően sms-ben küldj kapcsolódó termékhez linket. Olvasód értékelni fogja a személyes üzenetet.

 4. Ha előfizetéses szolgáltatásod van akkor a legbiztosabb módszer, hogy sms-ben figyelmezteted ügyfeleidet a díjforduló esedékességekor.

 5. A Webgalambbal könnyedén megoldható, hogy ha vevőid a számláidat nem fizetik ki időre, akkor automatikusan felhívja erre sms-ben is a figyelmüket.

 6. Ha ügyfeleid nem feltétlenül vannak egész nap és internetközelben, akkor tökéletes megoldás ha sms-ben küldesz nekik értesítőket akcióidról. Mobilt mindenki használ.

 7. Az sms üzeneteidbe bármilyen adatot betehetsz amit olvasóid megadtak. Így könnyedén küldhetsz akár megrendelés visszaigazolást is, benne a megrendelő adataival.

 8. Akár weboldal, termékoldal linkjét is elküldheted olvasóidnak, mert az okostelefonokon rá lehet kattintani, és meg lehet nyitni a webcímeket is.

 9. Ugyan úgy időzítheted az sms üzeneteidet is mint az e-mail leveleidet. Így előre be tudsz állítani üzeneteket, a szoftver akkor is reklámoz neked amikor te a gépnél sem vagy.

 10. Vásárlóid örömmel megadják mobilszámukat ha kedvezményeről kapnak értesítést. Ezért ha boltod van akkor az sms a tökéletes módszer, hogy a környéken lakókat odacsábítsd ajánlataiddal.

Nézd meg milyen egyszerű használni a Webgalamb SMS küldő modulját:

Mivel az SMS küldése nem ingyenes (a Webgalamb modulban jelenleg 15 ft/sms), ezért kevés kisvállalkozás használja még. Ha most lépsz akkor olyan előnyre tehetsz szert amit később már nem tudnak behozni.

Próbáld ki ingyen a Webgalambot, és miután meglátod, hogy milyen hasznos vállalkozásod számára, már csak egy lépés lesz, hogy az SMS küldést is használhasd. Kattints ide és 30 napig ingyen használhatod a Webgalambot >>

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
20 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Tulok Imre

  Én konkrétan gyűlölöm az sms/mms reklámokat, nagyon durva beavatkozásnak tartom az intim szférámba, így én pl. senkinek sem mernék küldeni sem. Aki meg nekem küld, az elássa magát, mint cég.


 2. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Kedves Tulok Imre, aki korrekten marketingezik az SMS-t és E-mailt is csak annak küld aki kérte azt.


 3. Huszár Csaba http://www.ofszetnyomda.hu

  Kedves Imre! Természetesen ezt is olyanoknak lehet alkalmazni, akik megadták az elérhetőségüket, és hozzájárultak ahhoz, hogy küldhetsz nekik emailt, információkat, mostantól meg SMS-t is. Lejárt számláról szóló értesítésben semmiféle reklám nincs. Ha utálja a címzett az ilyet, akkor tegyen róla, hogy ne kapjon ilyen üzenetet: fizesse ki időben a számláját! Én a lejárat előtt 2 emailt küldök (amikor kiállítom a számlát, és 1 nappal a lejárat előtt), lejárat után meg 2 naponta megy az emlékeztető, természetesen amíg ki nem fizeti. Tapasztalatom szerint legkésőbb 2-3 nappal a lejárat után mindenki kifizeti, és senki se reklamál, hogy ne küldjek neki levelet. Webgalamb nélkül rosszabb volt a fizetési morál. Az SMS-sel szerintem ez tovább javítható.


 4. Tulok Imre

  Rendben, ezzel a kiegészítéssel már elfogadható. Csak éppen tegnap kaptam egy nem kért reklám mms-t és felhúztam magam rajta. 🙂


 5. Anastasia Koltai http://www.myenglishteacher.eu/hu/

  Sziasztok! Jó az ötlet, pont nem rég kezdtem el gondolkodni sms-ben. Nekem nem is kifejezetten a marketinghez kell, hanem értesítőként az angol tanárjaimnak. Pl.: figyelmeztető, ha lejár a tanár egyenlege vagy, ha egy diák írt a tanáromnak üzenetet.
  Ez azt jelenti, hogy össze kell kötni a honlappal. A webgalambban megvalósítható ez. Ha nem, tudtok olyan szoftverről, amelyik ezt tudja?


 6. Webgalamb http://www.webgalamb.hu

  A Webgalambbal megvalósítható.


 7. Anastasia Koltai http://www.myenglishteacher.eu/hu/

  Jól hangzik. Köszönöm


 8. Szipola Imre

  A négy ökrös szekér lassacskán ballagott…, igen érzékeny ilyenkor mindenki de ha szüksége lenne rá minden további nélkül használná, hogy célját elérje. A kőkörszak sem azért ért véget mert elfogyott a kő. Amennyiben nem tetszik kapcsold ki!


 9. Bíró István

  Remek és nagyon hasznos lehetőség, remélem sok ügyfelet hoz nekünk is!


 10. Váróczi Ákos http://www.varoczi.eu

  A leírásból és a videóból sem derült ki, hogy milyen feladót (küldő telefonszámot) lát az sms-ben a címzett? Megoldható-e, hogy a saját telefonszámunk jelenleg meg feladóként, esetleg a cég neve ahogy a szolgáltatóknál is működik már?


 11. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Szabadon választható telefonszám, vagy akár név is feladónak. A kiválasztott nevet, illetve akár több nevet, a telefonszolgáltató engedélyezi és utána kiválasztható a Webgalambban a beállításoknál.


 12. Váróczi Ákos http://www.varoczi.eu

  Rendben köszönöm, ez megnyugtató válasz volt.


 13. Bagaméry Péter http://www.mastermind.hu

  Üdv!

  Az SMS marketing nagyon jó eszköz, viszont a 15 Ft/sms az őrült drága, tekintve, hogy a szolgáltatóknak már van havi 10.000 Ft-ért korlátlan hívás-korlátlan sms csomagjuk. Én megkérdeztem tőlük, hogy mi van ha valaki tömeges sms küldésre használná, azt mondták, hogy egészen nyugodtan.

  De remek ötlet, és az automatizálhatóság biztos, hogy nagy előny, ezt az általam említett megoldás nem tudja (vagy csak külön szoftverrel).


 14. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Marketing eszközöknél nem az a drága ami sokba kerül, hanem ami nem hoz elég plusz bevételt. Ha jól használja a marketinges az SMS-t akkor a sokszorosát hozhatja neki mint a 15/sms díj.

  Persze értjük, hogy minél olcsóbb annál jobb. Ezért jelenleg egy olyan megoldáson dolgozunk, hogy a Webgalamb képes legyen a saját telefonos szolgáltató sms-eit kiküldeni tömegesen. A koncepció megvan, okos telefonokra megoldható, de egyelőre fejlesztés alatt áll.


 15. Huszár Csaba http://ofszetnyomda.hu

  Azért azzal vitatkoznék, hogy minél olcsóbb annál jobb!
  Hiszen az olcsó, korlátlan SMS-csomagban körülményes a tömeges, még körülményesebb a személyre szóló tömeges küldése.
  Nem lehet összehasonlítani az árakat, mert teljesen másról beszélünk!


 16. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Igen, jelenleg körülményes, éppen ezért dolgozunk a fentebb írt megoldáson, azaz a Webgalamb kezelje ezeket a csomagokat. Így már nem csak egyszerű, de személyre szabott, időzített és más extrákkal kiegészített sms-ek is küldhetőek lesznek.


 17. Köpeczi Benjamin http://www.dslrwork.tumblr.com

  Sziasztok!
  Hogyan tudom telepíteni a modult?


 18. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Szia Benjamin! Az SMS modult külön fájlokban küldjük a vásárlását követően, email-ben. Azokat a fájlokat pedig 1-2 egyszerűbb lépéssel fel lehet tölteni a szoftverbe és telepíteni.

  Ha érdekel az SMS modul, további információkat szeretnél akkor keresd bizalommal a Webgalamb ügyfélszolgálatát a 0696 519 833-as telefonszámon, vagy a kapcsolat, kukac webgalamb pont hu-s email címen.


 19. Köpeczi Benjamin http://www.dslrwork.tumblr.com

  Mi régebben vásároltuk meg a szoftvert, akkor is meg kell lenniük a fájloknak?


 20. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Igen. De ha nincsenek meg akkor semmi probléma, a fenti elérhetőségeken újra lehet kérni az ügyfélszolgálatunkon a fájlokat.Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Dobd fel a leveleidet tárgysorban használható ikonokkal!
Adatkezelés, e-mail marketing
Webgalamb 5 újdonságok 4/4 – Egyszerűség
Webgalamb 5 újdonságok 3/4 – – – – – – – Varázslók
Webgalamb 5 újdonságok 2/4 – – – – – Statisztika