Showreel 2010
Kategória: videó ● Címke: , , , 4 hozzászólás

Ismét eltelt egy év! Ismét több tucat cégnek építettünk hatékony weboldalt. Ismét több száz vállalkozás lett sikeresebb a Webgalamb Hírlevél Szoftverrel. Ismét sikerült felfuttatni egy új szolgáltatást, idén a webvideó készítést. És ismét részt vettünk az ország legnagyobb Marketing Expo-ján. Ja, nem abból mind a kettő idén volt. 🙂

A lényeg, hogy nagyon jó évet zárunk, biztos vagyok benne, hogy jövőre még jobbat fogunk mert ez azt jelenti, hogy emiatt még több kisvállalkozás sikerének és növekedésének lehetünk segítője!

Évzáróként készítettünk egy rövid összeállítást az idén készített webvideó munkáinkból, ezzel kívánunk Önnek és szeretteinek sikereket, egészséget és boldogságban gazdag új évet!


Szóljon hozzá:

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
4 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Ádám

  Elsőre elég fura volt, hogy ilyen zenét tettetek a videó alá, de hamar megszoktam és nagyon hangulatos lett főle a film. Gratulálok, jó lett és igényesek a munkáitok is, ha egyszer webvideóra lesz szükségem már tudom ki keressek.


 2. Tóth Ferenc

  Nagyon jó lett, gratulálok!


 3. Balázs

  Ez igen! Az akció jelenetek nagyon ütősek, de félig-meddig szakmabeliként leginkább azok a jelenetek tetszenek ahol látni, hogy az egyes trükkök, hogyan készülnek. Nem semmi, hogy képesek voltatok “kardozni” a gitárokkal!! 🙂


 4. Kövér Márton

  Fantasztikus!Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Újdonságaink videósoknak
Omen – Huszonöt Év
A Halálon is Túl
Zombi előzetes
A vírusvideó születésének négy titka