Megújultunk. Tegezhetlek?
Kategória: általános tippek ● Címke: , , , , 4 hozzászólás

MegújultunkA mai bejegyzés rövid lesz, inkább nevezhetjük bejelentésnek. Tömören fogalmazva megújult a weboldalunk kinézete és egy kicsit a szerkezete is. De ami még fontosabb megváltoztattuk a nyelvezetet is, áttértünk a tegezésre.

Remélem senkinek nem lesz zavaró a tegezés. Igyunk meg egy virtuális pertut és, hogy azért ez a bejegyzés is tartalmazzon hasznos tanácsokat honlap tulajdonosoknak, leírom az a pofon egyszerű módszert amivel előre leteszteltük, hogy mit szólnak a tegezéshez akik minket olvasnak.

Ez a módszer pedig a
Facebook szavazás funkciója.

Ha elég követőd van akkor ezzel nagyon egyszerűen le tudod tesztelni az elképzeléseidet. Ráadásul az emberek nagyon szeretnek ilyen szavazásokra válaszolni, ennek az egyik oka az lehet, hogy csak egy kattintás az egész.

Külön haszon, hogy ha egy követőd szavaz nálad akkor az ő összes ismerőse látja ezt. Így ha jó kérdéseket teszel fel akkor plusz követőket is gyűjthetsz.

Facebook szavazás

A Facebook-hoz nehéz konkrét tippeket adni, hiszen folyamatosan változik, de itt van pár dolog amire érdemes figyelned amikor szavazást készítesz:

– Ha megengeded a követőknek, hogy ők is írhassanak választ akkor egy csomó infót kaphatsz amire nem is gondoltál. De jellemzően rengeteg vicces ember lesz aki poénokkal elrontja a mérést, ráadásul ezeket (jelenleg) te nem is tudod korrigálni. Szóval ha valaki olyat ír ami neked vagy a cégednek rossz akkor vagy az egész szavazást törlöd, vagy ott marad.

– Az üzenőfalon alapból csak az első néhány válasz látszódik. Ez jelentősen befolyásolhatja a végeredményt mivel sokan abból választanak csak. Ezért vagy te is csak 3 lehetőséget adj meg, vagy ha sok akkor írd oda, tedd egyértelművé, hogy több lehetséges válasz van.

– Önmagában erre a szavazásra ne építs életbevágóan fontos stratégiát, mivel ahogy fentebb is írtam, nagyon sok a vicces ember és olyan is aki csak kattogtat össze-vissza. De ha kellő mennyiségű válasz érkezik akkor az azért nagyon jól megmutatja az arányokat.

– Ha a kérdésed kicsit provokatív, vagy az olvasóra vonatkozik akkor sokkal több választ fogsz kapni. Mindenki szereti elmondani, megmutatni a saját elképzeléseit, beszéltesd erről az embereket.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
4 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. ferenc szabadi http://www.extramobilhazak.hu/u-ertek_kalkulator.html

  A tegezést én is preferálnám, csak…
  10 napig ez a stílus volt fent az egyik népszerű kereskedelmi honlapunkon májusban. hirtelen megduplázódott az átlagos bekattintok és már tovább is megyek látogatók száma. Visszatértünk kénytelen-kelletlen a magázódásra.
  Sajnos…


 2. Andrew

  Szuper lett az új design, tetszik, gratulálok!


 3. Ariel

  Engem tegezhettek. 🙂 Király az új oldal és köszi a szavazás tippeket, hasznomra lesz.Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Weboldalak régen és most
10 tipp honlap tulajdonosoknak
Akadályverseny a neten
Karácsonyi weblap díszítés
Mítoszok és tévhitek.