Megjelent a Webgalamb 3
Kategória: email marketing ● Címke: , , , 6 hozzászólás

Megjelent a Webgalamb 3Köszönetet szeretnék mondani!

Köszönetet minden régi és új ügyfelünknek, ugyanis a pár napja megjelent Webgalamb szoftver hármas verziójának elképesztően kedvező fogadtatása, népszerűsége még minket is meglepett.

Persze mi tudtuk jól, hogy milyen nagy értéket adhat egy vállalkozás számára a szoftver. Ám az, hogy a megjelenést követő pár órán belül régi ügyfeleink több mint egynegyede (!) azonnal megrendelte az új programot jól mutatja, hogy már rengeteg vállalkozó van tisztában azzal, hogy az internet és azon belül az e-mail marketing már nem pusztán csak lehetőség hanem egy olyan eszköz amit vétek kihasználatlanul hagyni.

Mit adunk a szoftverhez plusz ajándékként?

Komolyan úgy gondoljuk, hogy nem csak a hazai hanem nemzetközi piacon is magasan az élmezőnybe tartozik szoftverünk. Ám úgy gondoljuk, hogy hiába tökéletes az eszköz ha a használatához hiányzik a tudás.

Ezért mindazt a tudásanyagot és e-mail marketing trükköt, tippet amelyeket az évek során összegyűjtöttünk mi ingyen megosztjuk bárkivel akinek szüksége van rá.

Ingyen email marketing tanfolyam.

Tippek hírlevél sorozatunkban az e-mail marketing minden szegletét bemutatjuk, olyan tippeket és trükköket mutatunk amelyekre elsőre talán nem is gondolt! Természetesen ingyen. Ide kattintva tud feliratkozni a tanfolyamra.

Ingyen e-book a hatékony hírlevelezésről.

Ráadásként a feliratkozást követően letöltheti ingyenes hírlevél marketing e-könyvünket amelyből hasznos és konkrét megoldásokat ismerhet meg hírlevél rendszere hatékonyabbá tételére, feliratkozói vásárlói számának növelésére. Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre itt!

Ingyen tippek weboldal tulajdonosoknak.

Ingyenes tippekkel és tanácsokkal látjuk el minden kedves ügyfelünket a Webgalamb fórumában, valamint weboldal rengeteg hasznos és ingyenes tippet talál itt a Honlapkészítés Blogunkban. Mindkét oldalon fel tudja tenni kérdéseit és biztos lehet benne, hogy segítséget fog kapni ha szüksége van rá.

Ingyen 47 darab profi hírlevél sablon!

Minden szoftverhez 47 darab ingyenes levélsablont adunk amelyeket szabadon felhasználhat, átalakíthat. A sablonokkal olvasói igazán professzionális külsővel kapják meg leveleit. Egy ilyen minőségű levélsablon díja a legolcsóbb grafikai stúdióknál is minimum ötezer forint, így ingyenesen jut hozzá a több százezer forint értékű csomaghoz! Tekintse meg ingyenes levél sablonjainkat!

Reméljük, sőt biztosak vagyunk benne, hogy minden kedves vásárlónk számára plusz bevételt hoz és fog hozni szoftverünk és sok sikert kívánunk a használatához!

Ha ön még nem használja akkor nem halogassa, hiszen ingyen, mindenféle korlát nélkül ki lehet próbálni egy hónapon keresztül. Hangzatos reklámfogásnak is tűnhet pedig tényleg igaz, hogy ezzel csak nyerhet! Kattintson ide és próbálja ki!

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
6 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Reboot

  Na végre, már nagyon vártam, meg is rendeltem. Elsőre nagyon ígéretesnek tűnik.


 2. GreyH

  Eszméletlenül jó lett az új szoftveretek, gratulálok hozzá! Várható valamikor a közeljövőben, hogy angol nyelven is használható lesz?


 3. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Örülök, hogy tetszik a szoftver! Igen, várható az angol nyelvű verzió, ha nem is a nagyon közeli jövőben. A tervek szerint jövő év elején fogjuk más nyelveken és más országokban is megjelentetni a szoftvert.


 4. Oszvald Karesz

  Gratulálok a szoftverhez nagyon jó ezekkel a funkciókkal amiket tartalmaz.
  És lenne rögtön nekem is egy kérdésem, hogy lesz majd arra lehetőség későiekben, egy frissítésben, hogy az akciós linket a követőlevelek kiküldési idejéhez lehessen igazítani.

  Tehát úgy szeretném, hogy a követőlevélbe be van illesztve az akciós link, de csak a levél kiküldésétől számított 1-2 vagy párnapig mutasson csak az akciós oldalra, tehát nem egy állandó dátum, hanem egy változó ami a követőlevél kiküldési dátumához igazodik és attól veszi azt a pár napot.

  Ez szerintem nagyon jó lenne, mert így a feliratkozási dátumhoz igazitottan lehetne akciózni egy előre beállított levélsorozatban.

  További sikeres munkát kívánok


 5. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Köszönöm az egész csapatunk nevében a dícséretet!

  Van fantázia a követőlevelekhez kötött akció linkekbe, de azért hagytuk ki a rendszerből mert hiába van időhöz kötve például a letölthető anyag ha az olvasó bármikor újból fel tud iratkozni a hírlevélre. Így nem is inspirálja annyira a fogyó idő mert ő is tudja ezt.

  Persze ha jól van előkészítve a sorozat és a szöveg, felvezetés megfelelő akkor kelthető olyan illúzió az olvasóban, hogy valóban csak egyszeri lehetőség amit kapott. Így működhetne a módszer ám szerintem nem érdemes így kezelni mert ha “kiderül”, hogy nem valós hanem csak marketing okokból van limitálva a lejárati nap akkor ez komoly ellenállást okozhat az olvasókban, rossz fényt vethet a vállalkozásra.


 6. Oszvald Karesz

  Ez mind rendben is volna, de ha azt veszem alapul, hogy kap egy ellenállhatatlan ajánlatot, a feliratkozáshoz képest 3 hónap múlva és ez rendszerben van akkor már rögtön értelmet nyer az egész. mert ezt az ajánlatot nem egy adott idő pont hoz kapják meg hanem minden olvasó a feliratkozási idejéhez viszonyítva.

  Tudok rá példát ahol ez remekül működik, és nem jutott volna eszembe az elején, csak akkor amikor már én is elkezdtem ezzel foglalkozni. Üzleti okból nem közölném az oldalt. De van másik lehetőség ahol szintén jól működik.
  A például a Wolf Gábor Marketing Commando! ennél a hírlevélnél is csak tíz napig érvényes az oldal és nem hinném hogy minden frissen feliratkozót külön kezelne :-)))

  Egy szónak is száz a vége én hiányolom, azt hogy a követő levelekben is meg lesen adni akciós linket a feliratkozási időhöz képest. Ha lesz rá lehetőség vagy frissítésben, vagy esetleg külön rendelésben nekem szükségem volna egy ilyen kiegészítésre.Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Adatkezelés, e-mail marketing
Webgalamb 5 újdonságok 4/4 – Egyszerűség
Webgalamb 5 újdonságok 3/4 – – – – – – – Varázslók
Webgalamb 5 újdonságok 2/4 – – – – – Statisztika
Webgalamb 5 újdonságok 1/4 – Hatékonyság