Marketing trükk az utcáról
Kategória: online marketing ● Címke: , , , 9 hozzászólás

Marketing trükkMi történik, ha egy hajléktalan elkezd marketingezni? Szemtelenül sok pénzt fog keresni.

Mikor szembejött velünk a lenti film, azonnal tudtuk, hogy meg kell szólaltatnunk a kitalálóját. Ugyanis elvétve találkozunk olyan marketingessel, aki ötleteit nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is bemutatja. Nos, Jagodics Rita, a NagykerMarketing tulajdonosa fogta magát, és egy briliáns marketing stratégiával kisétált az utcára.

Nézd meg, mi lett az eredménye.

A megoldás:

Rita elmondta, hogy korábban bármennyit is beszélt a marketing, a reklám fontosságáról, sok cégvezető nem értette meg, hogy egy termék képtelen eladni magát.

– Hoztam példákat Amerikából, Nagy-Britanniából, Franciaországból, Németországból, itthonról, de azok csak papíron léteztek. Nem volt meg bennük az az átütő erő, ami egy ilyen kisfilmben ott van.

Rita szerint az ilyen kisfilmek azért fontosak, hogy a cégvezetők kicsit bele lássanak a vevők fejébe, hogy tudják milyen emocionális dolgokra mozdul meg a célközönségük.

– Manapság egyetlen nap alatt több, mint ezer reklámmal találkozik egy városi ember. Ebből a reklámzajból csak újszerű, meglepő, figyelemfelkeltő, és ami a legfontosabb, hogy érzelmekre ható marketing eszközökkel lehet kitűnni.

Rita még hozzá tette, hogy a rövid videós marketing leckéket folytatják, hiszen manapság egy cégvezetőnek nincs igazán ideje unalmasra írt, egy kaptafára készülő tanulmányokat olvasni. Ezért a NagykerMarketing a hagyományos blog és hírlevél bejegyzések mellett egyre gyakrabban áll elő frappáns, de szórakoztató és egyben tanulságos marketing filmekkel.

Mi már nagyon várjuk a következő videót, érdemes neked is megnézni a honlapjukat: www.marketinghelyszinelo.hu

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
9 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Barazsy Ákos http://www.roadrecord.hu

  Gratulálok!
  Többet ésszel, mint erővel!


 2. SzGéza

  Nagyon jó! Bár ha hirtelen minden hajléktalan átvenné a technikát akkor hamar erejét vesztené. Bár szinte mindegyik marketing módszer ilyen, még szerencse, hogy a többség inkább marad a jól bevált ár akciózásnál. Szerencse a többieknek. 🙂


 3. Pelle Adrián http://www.pihenek.hu

  Igen, mert sokszor csak nagyon kicsi hiányzik!


 4. Janos

  Nagyon jo!


 5. Bódor Tünde

  Tetszik! 🙂

  Nagyon ügyesek vagytok! 🙂


 6. Hegedűs Andrea

  Nagyon Tetszik.
  Így Tovább. 🙂 🙂


 7. András Dózsa

  Ügyes!

  És a következő részt láttátok már?

  http://www.youtube.com/watch?v=aeBeKvNbE-o


 8. Kellemen Monika http://www.esha.hu

  Fantasztikus ötlet, eredeti megvalósítás. Az emberek nem szeretik ha kötelezően le kell mondani a pénzükről, de szívesen adnak önszántukból, ha segítünk a döntést meghozni. Na ez egy ilyen stratégia! Gratulálok!


 9. Kosztyu Sándor

  Felvillanyozott.Én is elkezdem megprobálok egy internetes oldalon,mivel én is voltam hajléktalan.Sajnos két súlyos balesetből két agyműtétem keletkezett,az utcán kemény az élet és nekem nem menne,mivel állandó orvosi fegyüleletre van szükségem a maradandó és fellépő betegségek miatt.Segítene nekem is csak húsz forint elég!Bemegy egy CIB Bankba és befizeti a felajánlott összeget Mint irtam Cib Bank:10702291-66280440-51100005 és köszönöm!Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Heavy Metal a Facebook oldaladon
Jogszabály hírlevél küldőknek
Hogyan reklámozzon?
Mitől véd a védjegy?
Ha lopnak weboldaláról