A szuper Marketing Szuperkonferencia
Kategória: online marketing ● Címke: , , , , , 5 hozzászólás

Marketing SzuperkonferenciaSzerinted 8 hét alatt meglehet növelni egy cég forgalmát a százszorosára? Meglehet! Erre láttunk egy élő példát, ezt mutatjuk most meg.

Idén is ott voltunk a Marketing Commando prémium rendezvényén, a Marketing Szuperkonferencián. Ezt a rendezvényt ha kisvállalkozásod van, valószínűleg nem kell bemutatnunk. Ha mégsem ismernéd, de cégedből a maximumot akarod kihozni, szeretnél egy olyan előadás sorozatot látni ahol a marketing szakma legjobbjai a legújabb módszereket megosszák veled akkor mielőbb keresd fel a Marketing Commando Facebook oldalát.

Az MSZK-án (a konferencia rövidített neve) minden évben kiosztják az Év Marketingese díjat. A jelentkezők nem marketingesek, hanem kisvállalkozók, akik rendkívüli eredményeket értek el cégük marketingjében. Idén Kreisz Eszter nyerte el a díjat. Megmutatta, hogy a megfelelő marketing eszközökkel 8 hét alatt akár a 100-szorosára is növelhető a cég forgalma. Az előadását most te is megnézheted videón. Külön öröm nekünk, hogy a Webgalamb szoftverünkkel mi is segíthettük a sikerét.

Nézd meg milyen marketing technikákat használt Eszter a megdöbbentő eredményhez.


Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
5 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Kristóf

  Nem semmi a csaj! 🙂 Így kell csinálni!


 2. Tibor

  Nagyon motiváló volt a videó, el is mentettem, hzogy elővegyem ahányszor csak lendületemet vesztem a marketing feladatok elvégzésekor.


 3. Nagy Elekné

  Gratulálok a hölgy sikereihez és köszönöm az információkat. Egy kérdésem lenne a témával kapcsolatban. Egy induló, egyszemélyes vállalkozásnak is javasolnák az összes elem elvégzését? Nem kis összeg ezek megvásárlása.


 4. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Minél több elemet használ kedves Elekné, annál nagyobb forgalmat generálnak ezek az eszközök. Persze vannak alapvető marketing eszközök mint például a honlap és legtöbbször a hírlevél szoftver, de ha a vállalkozás anyagi helyzete nem engedi, hogy azonnal meglegyen minden, akkor is érdemes, lépésről, lépésre elkezdeni. Mindenképp javaslom, hogy a fenti linken kövesse a Commano-t, mivel ők azok akik a marketing tanácsadásban igazán otthon vannak.


 5. Nagy Elekné

  Köszönöm! Már fel is iratkoztam a honlapjukon és lájkoltam őket.Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Ne már! Emberi értékek a marketingben? Meg a vállalkozásban? – Marketing Szuperkonferencia beszámoló
Marketing Expo 2012
25% Webgalamb kedvezmény
Wolf Gábor interjú
Marketing Expo és Webgalamb