Marketing Expo 2012
Kategória: email marketing ● Címke: , , , , , 2 hozzászólás

Marketing Expo 2012Idén is megrendezésre kerül az ország legnagyobb kisvállalati marketinges kiállítása, a Marketing Expo.

A Webgalamb hírlevél szoftverrel már a kezdetektől ott vagyunk, most negyedszer is találkozhatsz velünk élőben.

Ez egy olyan ritka nap amikor jelentős kedvezményt adunk a Webgalambra, akkor is ha nem veszed meg a helyszínen! Hogy lehetséges ez? Olvass tovább.
 

Nézzük idén miért érdemes eljönnöd, akkor is ha van már Webgalamb szoftvered.

Ha nincs még Webgalambod akkor nem is kérdéses, a legfontosabb ok, hogy elgyere a közel 25% kedvezmény tőlünk. A jegyed 12.700 forintba kerül, a kedvezmény pedig bruttó 15.500 forint. Ha élsz a lehetőséggel úgy is nézheted, hogy nem csak ingyen vettél részt az ország legnagyobb kkv marketing rendezvényén, hanem még további kedvezményt is kaptál.

Nem kell a helyszínen megvásárolnod a szoftvert, hogy a kedvezményt megkapd

Elég ha a helyszínen kérsz próbaverziót és leadod a jegyhez kapott kuponodat. Ezután elküldjük neked a 30 napos ingyenes verzióját a szoftvernek ami semmiben sincs korlátozva, csak időben. Kipróbálhatod és amikor a vásárlás mellett döntesz 15.500 forinttal olcsóbban kapod meg a Webgalamb hírlevél szoftvert!

Akkor is élhetsz a kedvezménnyel ha az ingyenes próba verziót nem az Expo-n kéred hanem már előtte valamikor, de még nem vásároltad meg.

A Marketing Expo-ról bővebb információkat és a jelentkezési lapot a www.marketingexpo.hu címen találsz, az egy hónapig ingyenes Webgalamb szoftvert pedig a a Webgalamb oldalán kérheted már most is.

Miért érdemes eljönnöd ha már van Webgalamb szoftvered?!

Ha már megvetted a Webgalambot akkor is érdemes felkeresned a standunkat mert a kuponodat beválthatod az SMS modulra is. Ennek a remek kiegészítőnek a segítségével már nem csak e-maileket hanem SMS üzeneteket is tudsz küldeni. Itt találod az SMS modul leírását. A kuponod leadásával az SMS modul tiéd lehet mindössze nettó 8.900 forintért!

Ha már Webgalambod és SMS modulod is van akkor pedig a kuponodért cserébe ingyen megkapod a Névnap Modult a Webgalamb szoftveredhez. Ezzel a remek eszközzel automatikus névnapi értesítőt tudsz küldeni külön a női és külön a férfi olvasóidnak. Itt találod a Névnap modul leírását.

Ha pedig már Webgalambod, SMS és Névnap modulod is van akkor gyere el a remek előadásokért, a nagyszerű kiállítókért és keresd fel standunkat egy meglepetés ajándékért. 🙂

Részvételi szabályok

A kedvezményt kizárólag a Marketing Expo-n, 2012 október 4-én a Webgalamb standjánál leadott kuponnal lehet érvényesíteni. Utólag nem tudjuk elfogadni a kupont.

Az ott leadott kuponok alapján egy héten belül e-mailben elküldjük az ingyenesen és korlátlanul használható próbaverziót. Amikor a vásárlás mellett döntesz akkor jóváírjuk a kedvezményt és folytathatod a munkát ezzel a remek eszközzel, hogy még több ügyfeled és bevételed legyen. A kuponnal a szoftver kedvezményes ára mindössze nettó 36.695 (bruttó 46.603) forint lesz.

A kupon kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, ha nem felel meg a szoftver nem számlázunk és a harmincadik napot követően automatikusan leáll.

Vásárlás esetén a számlán szereplő fizetési határidő betartásával vehető igénybe a kedvezmény.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
2 hozzászólás (szólj hozzá te is)


  1. György

    Remek ajánlat, idén is találkozunk az expón! 🙂


  2. Erika

    Nagyon jó, hogy azokra is gondoltok akik már régi ügyfeletek, ez példaértékű. A párom fel is keres titeket az ajándékért az expón.Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában: