Ingyenes Facebook és WordPress alkalmazások
Kategória: email marketing,online marketing ● Címke: , , , , , 1 hozzászólás

Ingyenes Facebook és WordPress alkalmázasokKét olyan alkalmazást mutatok be amelyek nagy segítséget nyújtanak neked, hogy a hírlevélszoftveredet a lehető legnagyobb hatásfokkal ki tudd használni.

Mind a két alkalmazás teljesen ingyenes és mindössze pár kattintással aktiválható is.

Megmutatom, hogy miképp tudsz hírlevél feliratkozást készíteni a Facebook oldaladra, és milyen könnyen összekötheted hírlevél szoftvered a WordPress honlapoddal.

Nézzük, hogy az ingyenes alkalmazásokat, hogy tudod bekapcsolni.

Ingyenes Webgalamb kiegészítők

Mind a két alkalmazást a http://wgx.hu weboldalon találod meg. Ott elolvashatod a telepítési útmutatót és azt is, hogy miképp tudod használni őket.

Használd fel te is a legújabb trendeket profitod növelésére, ingyen! Az alkalmazásoknak és a fenntartásuknak nincs díja, de kizárólag a Webgalamb email marketing szoftverhez tudod használni őket.. Ha még nincs Webgalambod akkor érdemes kipróbálnod, hiszen már vállalkozások ezreinek termel bevételt nap mint nap. Havidíj nélkül! Kattints ide és próbáld ki 30 napig ingyen!

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
1 hozzászólás (szólj hozzá te is)


  1. Enikó

    Látom, amióta van a Facebook az ilyen hozzászólások eltűntek a blogokról, de azért én itt is megköszönöm, nagyon hasznos eszközök ezek!Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Hogyan hoz vevőket a Facebook?