Ingyen marketing könyvek
Kategória: általános tippek,email marketing ● Címke: , , , 11 hozzászólás

Ingyen Marketing KönyvekVálassz magadnak ajándékba marketing könyveket!

Ebben a hónapban nem csak az eszközöket kapod meg tőlünk ahhoz, hogy sikeresebb legyél az interneten, hanem most a tudást is oda szeretnénk adni neked.

Kiválasztottunk 10 olyan marketing témájú könyvet amelyekből mi és az ismert marketing szakértők is tanultak. Kifejezetten olyanokat kerestünk amik nem iskolai anyagokat és száraz szakszövegeket mondanak, hanem kisvállalkozások számára is azonnal használható, kézzelfogható segítséget nyújtanak. Ezekből válogathatod össze a kedvedre valókat.

Ahhoz, hogy a 10 marketing könyvből összeállíthasd az ingyen könyvcsomagodat csak a következőt kell tenned:

– Gyere el szeptember 22-én a Marketing Expo-ra.
– Töltsd ki ott a kuponunkat és add le a Webgalamb standjánál.
– Próbál ki, használd ingyen a Webgalamb szoftvert egy hónapig.
– Ha a vásárlás mellett döntesz, válaszd ki a könyveket amiket szeretnél.

Ilyen egyszerű!

Hogy mennyi könyvet választhatsz?

Minden könyvnek van egy pontszáma. Összesen maximum 12 pont értékben válogathatsz az ingyen marketing könyvek között. Úgy válogattuk össze a könyveket, hogy mindenképp találj köztük olyat ami hasznodra válik, legyél kezdő, vagy éppen haladó a marketing területén.

Amikből választhatsz:

4 pont – Wolf Gábor – Kisvállalati Marketing Biblia

Kisvállalati Marketing BibliaA vállalkozásod fantasztikus! Vevők özönlenek, mint a víz? Terjed a híred, mint a tűz?
Ha a vállalkozásod nem lett akkora durranás, mint amit induláskor megálmodtál, akkor egyetlen esélyed maradt, hogy mégis eljuss az üzleti mennyországba, és ezt az esélyt úgy hívják: marketing! Itt az első MAGYAR marketing könyv, ami:

– NEM multiknak szól – hanem mikró-, kis- és közepes vállalatoknak
– NEM amerikai könyv fordítása – hanem 100% magyar tapasztalat,
– NEM elméleti tananyag – hanem csupa példa és gyakorlati tipp

1 pont – Al Ries, Jack Trout – A Marketing 22 Vastörvénye

A Marketing 22 VastörvényeSzakértők szerint a sikeres marketing első törvénye, hogy el kell olvasni ezt a könyvet. Rendkívül egyszerűen, röviden, tömören és érthetően van megírva. Aki sikeres karriert akar befutni ebben a mai rohanó világban, annak számára nélkülözhetetlen ez a könyv. Tapasztalt és kezdő szakembereknek egyaránt ajánlott.

Célratörő, óriási átütőerővel rendelkező marketingkoncepció, gyakorlati példák tömegébe ágyazva, olyan képvilággal szemléltetve, amely az érthetősége mellett az asszociációs képességeink révén is bevésődik a tudatunkba.

2 pont – Elliot Aronson, Anthony R. Pratkanis – A Rábeszélőgép

A RábeszélőgépHogyan hirdessünk hatásosan? Hogyan védekezzünk a hatásos hirdetések ellen? Hogyan álljunk ellen a kísértésnek, hogy megvegyük azokat a jó vagy rossz termékeket, amelyeket mindenáron ránk akarnak tukmálni? Hogyan adjunk el jó politikust? stb.

E könyv a fenti kérdésekre keresi (és gyakran találja meg) a választ. A két amerikai szerző világhírű szociálpszichológus. Tudományáguk azt kutatja: hogyan viselkedik az ember csapatban, csordában, kis és nagy közösségben – egyszóval: társadalomban. A rábeszélőgép egyszerre szórakoztató olvasmány és közhasznú kézikönyv a meggyőzés mindennapos mesterségéről, annak elméletéről és gyakorlatáról; élvezetes stílusban, a témába vágó karikatúrákkal.

3 pont – Barry Schwartz – A Választás Paradoxona

A Választás ParadoxonaKözgazdászok szerint ha több választási lehetőséget kínálnak fel a vevőknek, az nagyobb és élénkebb versenyhez fog vezetni, mely által termelékenyebbek és hatékonyabbak leszünk.

Barry Schwartz briliánsan mutatja be könyvében, hogy ez nem teljesen igaz, hiszen csak egy bizonyos pontig növekszik a hatékonyság és a fogyasztói jólét. Praktikus tanácsokkal lát el bennünket a választásaink kordában tartására, hogy azok több megelégedéssel szolgáljanak. Számos kutatással támasztja alá az emberi döntéshozatal folyamatát, mint például azt, hogyan választunk iskolát, párt vagy orvost.

3 pont – Seth Godin – Hab a Tortillán

Hab a TortillánA Hab a tortillán bemutatja a korszerű marketing tizennégy trendjét, amit senki nem hagyhat figyelmen kívül.

Megérteti, hogy manapság a tények nem veszik fel a versenyt a híresztelésekkel és a sztorikkal; megtanítja, hogyan keltsük fel a fogyasztók egyre lankadó figyelmét, és hogy az új matematika szerint miért ér többet ötezer ember, aki kíváncsi ránk, mint ötmillió, aki nem.

4 pont – Robert B. Cialdini – Hatás

HatásMi hat ránk, amikor igent mondunk egy ügynöknek vagy engedünk egy reklám csábításának? Hogyan lehet az embereket rávenni, hogy együttműködjenek olyan ügyekkel is, amelyeket korábban eszük ágában sem volt támogatni? Vagy fordítva: hogyan bírhatunk rá másokat a saját céljainkkal való együttműködésre? Mi a hatás titka?

Robert Cialdini szociálpszichológus e rendkívül sikeres könyvében a meggyőzés, azaz az együttműködést célzó befolyásolás elméletét és gyakorlatát tekinti át.

2 pont – Bob Burg – Meggyőzés Mesterfokon

Meggyőzés MesterfokonAz embereket nem érdekli, mit tudunk, amíg nem tudják, mennyire törődünk velük! Ahelyett, hogy naponta viaskodnánk az emberekkel, elsajátíthatjuk a képességet, hogy megszerezzük másoktól, amit szeretnénk. Nehezen hihetőnek hangzik?

Megtudhatjuk többek között: Hogyan teremtsünk bizalmas légkört gyorsan és eredményesen? Hogyan érjünk el anyagi megtakarítást kölcsönösen nyerő meggyőzési módszerekkel? Hogyan semlegesítsünk egy kifogást, és változtassunk egy potenciális lelkes támogatóvá?

4 pont – Steve Krug – Ne Törd a Fejem

Ne Törd a FejemA webdizájn és a használhatóság ötvözése a legfontosabb és egyben legnehezebb kérdés egy új weboldal fejlesztésénél. Pedig minden website elsődleges célja, hogy a látogatók minimális odafigyeléssel végigszörfözzenek rajta az összes releváns információt elolvasva.

A könyvben felsorakoztatott összes tipp, technika és példa ennek az eszköztárát mutatja be szórakoztató módon. Ez az a könyv, amelyet néhány óra alatt át lehet nézni, viszont olvasása után soha többet nem fogunk úgy tekinteni egy weboldalra, mint előtte.

2 pont – Guy Kawasaki – Szabályok Forradalmároknak

Szabályok ForradalmároknakGuy Kawasaki, a garage.com vezérigazgatója és az Apple Computer egykori főevangélistája tapasztalataival és tanácsaival segíti az üzleti világ forradalmárait, hogy látnokokká válhassanak.

Teremts, miként egy isten! Állítsd a feje tetejére a hagyományos bölcsességet – alkoss forradalmi termékeket és szolgáltatásokat az aktuális problémák elemzése révén! Parancsolj, mint egy király! Vedd kezedbe az irányítást és hozz kemény, éleslátó és stratégiai döntéseket – döntsd le a korlátokat, amelyek a termék elfogadásának útjában állnak, és kerüld el a halálmágneseket!

2 pont – Joe Girard – Hogyan Adjunk El Bármit Bárkinek?

Hogyan Adjunk El Bármit Bárkinek?A Hogyan adjunk el bármit bárkinek megmutatja

– hogyan olvassunk a vevo gondolataiban;
– hogyan tartsuk meg üzletfeleinket egy életen át;
– hogyan kössünk üzletet telefonon;
– hogyan használjuk az élő szót az üzletkötés eszközeként;
– hogyan kössük meg az üzletet és tegyük barátunkká az üzletfelünket,
– és még sok-sok üzletkötői siker-receptet.

Ne feledd, az ajándékok beváltásához gyere el szeptember 22-én a Marketing Expo-ra. Gondolj bele, így gyakorlatilag ingyen jutsz el az ország legnagyobb marketing kiállítására. Ahol extra élményként velünk is találkozhatsz. 😉

Egy belső infó: már 100 szabad jegy sincs, érdemes sietned a döntéssel.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
11 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Krisztián

  Szuper! Jól értem, hogy erre lehet beváltani nálatok a belépőjegyet?


 2. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Igen, ez a kedvezmény amit a belépőjegy értékében adunk. Viszont szokásunkhoz híven nem kérjük el a te belépődet, nekünk elég ha kitöltöd a mi kuponunkat. Így a belépőddel más kiállítóknál élni tudsz a kedvezménnyel, azaz duplán fel tudod használni.

  Illetve úgy is lehet fogalmazni, hogy a rendezvényre ingyen jutsz be, plusz még a jegyáráért kapsz is kedvezményt ahol szeretnél.


 3. Krisztián

  Köszönöm, ez tényleg szuper!! A könyvekből nekem már megvan néhány, nagyon hasznos, remek könyvek. Tutira hasznos lesz azoknak akik megkapják őket. Azért ahogy számolom, még pont össze tudok rakni egy csomagot 12 pontig. 🙂


 4. Kerner Tibor http://kernertraining.hu

  Üdv, ha boldog Webgalamb tulaj vagyok, rám milyen formában vonatkozik a könyvakció? Vonatkozik?


 5. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Mindenkire vonatkozik az akció, bárki élhet vele ha vásárol az akció keretében egy Webgalambot.

  Sajnos, illetve inkább szerencsére, az a “hátránya” a Webgalambnak, hogy ha egyszer megvan akkor nem kell újból megvenni. 🙂

  Tehát ezzel azok tudnak élni akik még nem olyan szerencsések, hogy van Webgalamb szoftverük, vagy ha akarnak vásárolni még egyet. De lehet más számára is élni a lehetőséggel, ha van az ismeretségi körben olyan cég, vagy vállalkozó akinek még nincs ilyen szoftvere.


 6. Judit http://weblaptitkok.hu

  Sziasztok!

  Már megint jót cselekedtetek velem!:-)

  Köszönöm!


 7. János

  A rábeszélőgép zseniális könyv, érdemes elolvasni!

  Kíváncsi vagyok a Wolf Gábor könyvét mennyien kérik tőletek, hiszen az ő rendezvényén ha jól csinálja már mindenkinek meg kell, hogy legyen. 🙂 Egyébként az is elég jó könyv.


 8. Állásajánlatok - Cvonline.hu http://www.cvonline.hu

  felettébb érdekes ez az akció 🙂 kár hogy csak ma bukkantam rá:(


 9. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Így van, az akció csak az Expo idejére vonatkozott, de így is érdemes kipróbálni a Webgalambot, mert a könyvek nélkül is nyer vele aki használja. Nagyon gyorsan megtermeli a könyvek árát is. 🙂


 10. Krisztián http://www.marketingline.hu

  Később nem várható ilyen akció?


 11. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  A közeljövőben biztos nem lesz ilyen akció. Nagyon ritkán szoktunk akciózni, évente maximum egyszer, kétszer. Van egy olyan szlogen a Webgalamb honlapján, hogy “Nincs akció, a Webgalamb alapból olcsó.” 🙂Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

25% Webgalamb kedvezmény
Wolf Gábor interjú
Webrobbanás
A visszaszámlálás elkezdődött