Így készült a zombis videoklip
Kategória: videó ● Címke: , , , , , 4 hozzászólás

Így készült a zombis videklipAz idei évben az egyik legsikeresebb, és számunkra is az egyik legkedvesebb munkánk a Thornwill zenekar számára készített zombis videoklipünk volt.

Több mint tíz helyszínen forgattunk, volt közte egy mesterségesen előidézett vihar, záporozó esővel és óriási szélgéppel.

A sok helyszín, maszkmesteri előkészítés és a rengeteg utómunka miatt hónapokon keresztül készült a film. De a legkevésbé sem bántuk mert nagyon élveztük az egész forgatást és a filmtrükkök elkészítését is.

A videoklip mint a zenekar reklámja is beváltotta a hozzá fűzött reményeket; jelenleg már több mint 170 ezren nézték meg a Youtube videómegosztón.

Nézd meg az összeállításunkat arról, hogy miképp készült a videó.

Így készült a Struck by Lightning


A kész videót megnézheted Youtube csatornákon: Thornwill – Struck by Lightning

A forgatáson készült sokkal több werkfotó mint amit a videóban be tudtunk mutatni. Ezeket megtalálod a Facebook oldalunkon.

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek a nagyszerű munkát:

Ágoston Krisztián, Barbi Grimm Zsófi, Gábor Álmos, Horváth Fanni, Ifjú István, Jászberényi Mátyás, Knausz Péter, Kollár Adrián, Kollár Jácint, Kollár Krisztián, Kollár Martin, Koller Tímea, Mike Crepkey, Molnár Máté, Paróczi Tamás, Scheer Dani, Szabó Márton, Tóth Gábor, Váczi Balázs, Várszegi Vica

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
4 hozzászólás (szólj hozzá te is)


  1. Metál Jani

    Atomállat brutálisan király lett!!!!!


  2. Hajni

    Durvára sok munka lehetett vele. De megérte, nagyon szuper lett fiúk! Remélem sok ilyet csináltok még a magyar rockzenekaroknak.


  3. Enikó

    Imádom! 🙂Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában: