Hogyan hoz vevőket a Facebook?
Kategória: email marketing ● Címke: , , , , 21 hozzászólás

Ingyenes Webgalamb Facebook AlkalmazásVan egy módszer amivel garantáltan meg lehet növelni a hírlevél feliratkozók számát. S ezzel egyúttal persze a vásárlók számát is.

Több internetes kutatás bizonyította már, hogy ha a cége Facebook oldalán is elhelyez egy lapot ahol fel tudnak iratkozni látogatói, akkor a feliratkozók száma drasztikusan megnövekszik.

Egy ilyen Facebook oldalt létrehozni nem elképesztően nehéz. De.

Kell hozzá webmester aki ért is a közösségi oldalhoz, hogy beállítsa az új fület. Kell hozzá grafikus aki formázza a szöveget és az űrlapot. Plusz kell egy olyan ember aki ismeri a html és a css kódok rejtelmeit, hiszen ezt be is kell illeszteni az oldalba. Ez nem csak időbe, hanem pénzbe is kerül.

De van ennél sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldás is. Ingyen!

Elkészítettünk a Webgalambhoz egy ingyenes Facebook alkalmazást. Ez azt jelenti, hogy önnek csak rá kell kattintani a linkre amit mi adunk és már kész is az új fül cége Facebook oldalán.

Ezzel bármilyen szöveget kitehet az oldalra, úgy lehet szerkeszteni mint ha egy Word dokumentumot készítene. Nem kell hozzá semmilyen programozói tudás, vagy kód ismeret. Kiválaszthat betűtípusokat, színeket és méreteket, beszúrhatóak táblázatok, képek, linkek, stb.

A feliratkozó űrlappal sem lesz gond. Csak be kell illeszteni az űrlap kódját (amit a szoftver kiad), megadni, hogy milyen színek legyenek benne és kész is.

Ennyi az egész.

A lehetőség teljesen ingyenes és az alkalmazás weboldalán egy kattintással bekapcsolhatja.
Kattintson ide és növelje meg feliratkozói számát az ingyenes Webgalamb alkalmazással!

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
21 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Tóth József

  Nahát ez remek! Mindig örülök ha kiveszi valaki a kezemből a bonyolult dolgokat és egy egyszerűbbet ad helyette! 🙂


 2. Özv Takács Zoltánné Ilona

  Nagyon is egyet értek A dolgokkal


 3. Mária Lovagrend

  Webgalamb Alkalmazás
  Nem adminisztrálsz egy olyan oldalt, amelyen alkalmazást lehetne telepíteni

  Nekem ezt írja ki a FaceBook, amikor az alkalmazást szeretném telepíteni.
  Segítene valaki, hogy mit csinálok rosszul?


 4. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Ez azért van mert személyes profilhoz nem lehet oldalakat létrehozni. S a Mária Lovagrend személy profiljaként van létrehozva, mintha egy élő ember lenne. Ezért nem lehet hozzá használni az alkalmazást (semelyiket sem) és oldalakat létrehozni. Ezt érdemes mielőbb korrigálni és átváltani a profilt oldallá, mert így szabálytalan és nagy eséllyel idővel törölheti a Facebook is. A Google-ban kell rákeresni erre: “Személyes profil konvertálása Facebook üzleti oldalra” és lesz rengeteg találat és leírás ennek a módjáról.


 5. Füry

  iFrame segítségével egy pár napos html ismerettel és minimális informatikai tudással könnyen létrehozható egy épp kézláb hírlevél feliratkozás oldal.


 6. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Így van, kedves Füry, pont ezektől mentesíti a használókat az alkalmazás.


 7. Huschit János http://www.lettera.hu

  Ez akkor volna igazán jó, ha abban az esetben, amikor az oldalra kattint valaki, mondjuk egy wallphoto hatására, akkor a „Feliratkozás” alkalmazást látná egyből. De tapasztalatom szerint ez nem így van. Még akkor sem, ha azt állítom be kezdő oldalnak. Mindíg az üzenőfal jön föl először. Van erre megoldás?


 8. Huschit János http://www.lettera.hu

  Bocsanat, elfelejtettem megírni a facebook-os oldal címét: Tánya Háza


 9. Füry http://www.joparty.hu

  Be lehet állítani a kezdő oldalt! De csak azoknak fog működni, akik még nem az ismerősei! Ha valaki az ismerőse, akkor már csak az üzenőfalra lehet őt érkeztetni. Ez facebook alapelv. Ha rosszul tudom javítsatok ki…


 10. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Kedves János, valóban úgy van ahogy Füry mondta, be lehet állítani kezdő oldalnak a feliratkozást és az új látogatók egyből azt látják. Ha még nem követi a Webgalambot a Facebook-on akkor meg is tudja nézni ha beírja a címét:

  http://www.facebook.com/webgalamb


 11. Profiedzés http://www.profiedzes.hu

  Köszi Webgalamb :)))


 12. Csörgő Mónika http://lila.boltaneten.hu

  Én csak azt szeretném kérdezni hogy a facebook oldalhoz telepiettem a hirlevél alkalmazást,mindent a leirtak alapján csináltam és mégsem lehet feliratkozni a hirlevélre.Mit rontottam el?


 13. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Kedves @Mónika, ez a Facebook alkalmazás nem maga a hírlevél, hanem csak ahhoz ad lehetőséget, hogy ha van egy Webgalamb hírlevél szoftvere akkor azt összekösse a Facebook-al.

  Azaz ahhoz, hogy a feliratkozókat gyűjteni tudja, és küldhessen hírleveleket meg kell vásárolnia a Webgalamb szoftvert. Erről bővebb információkat és ingyenes próbát a http://www.webgalamb.hu honlapon talál.

  Javaslatként annyit mondanák még, hogy mivel ahogy látom Önnek bolthelyes honlapja van, ezért célszerűbb ha a Webgalambot eleve nálunk próbálja ki és használja. Erről bővebb információt a Webgalamb ügyfélszolgálatától kérhet a 0696 519 833-as telefonszámon.


 14. Füry http://www.joparty.hu

  Lehet, hogy a webgalamb előtt érdemes lenne a tartalom építésre, a kereső optimalizálásra, a designra és a célközönségre fókuszálni. Stb..


 15. szmog http://legszennyezes.hu

  Köszönöm, épp most gondolkodtunk rajta, hogy hogyan leherne a szmog információinkat népszerűsíteni a Facebookon. Épp jókor jött!


 16. Gyulai Zoltán http://www.mekkoraprint.hu

  Szervusztok, kipróbáltam.
  Facebook: facebook.com/Fotonyomtatas
  Ahol a hirlevélküldő üzemel: monddelneki.hu

  Ha a FBn megadom a címemet (első teszt), akkor a monddelneki-re ugrik, és ott is címet kér. (Talán, mert nem írtam be feliratkozást követő oldalt?). Az adatbázisba beírta.

  Üdv, Zoli


 17. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Így van, ezért volt, de ahogy látom már jó mert nekem már nem oda ugrik.


 18. Gyulai Zoltán http://www.mekkoraprint.hu

  most kipróbáltam, hogy a céges oldal belébe ugorjon feliratkozásnál, így már az megy. Elsőre a default domain nem a gyökerét, hanem a feliratkozót hozta. Bug vagy feture, majd kitanulom 🙂


 19. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Beállítás nélkül a Webgalamb mappa gyökerét nyitja meg. Ezt a 4-esben korrigálni fogjuk, mindenképp lesz köszönő oldal, sőt már magában a szoftverben lehet szerkeszteni egyet.


 20. Gábor http://ufcwarehause.wordpress.com/

  Köszönöm “Webgalamb” 🙂Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Ingyenes Facebook és WordPress alkalmazások