Elindult a blog!
Kategória: általános tippek ● Címke: , , , ● Nincs még hozzászólás.

Chrome BallMegújult weboldalunk és az újítással elindítottuk ezt a blogot is.

A blog megszületésének az oka az volt, hogy az évek során megszerzett rengeteg tapasztalatot, az online kereskedelemben, a webes megjelenésben, az e-mail és a kereső marketingben valamint általánosságban az internetes szolgáltatásokban megosszuk ügyfeleinkel és mindazokkal akik olvassák bejegyzéseinket.

Mivel tapasztalataink alapján publikáljuk írásainkat ezért ezek a bejegyzések nem általános érvényű tananyagok. Egyszerűen a saját és ügyfeleink gyakorlati tapasztalatai alapján összegyűjtött vélemények, tippek, trükkök és ötletek gyűjteménye.

Nagyon sok webes tanácsadó blog és fórum van az interneten ám ezeket legtöbbször olyanok szerkesztik akik számára az internet a mindennapi munka része. Ezért olyan eszközöket és funkciókat gondolnak alapvetőnek amelyek az “offline” vállalkozók számára ismeretlenek.

Mi napi szinten találkozunk ügyfeleinkel, olyan kis és közepes vállalkozásokkal akik számára az internet nem munkeszköz ám szeretnék cégük bevételeit növelni segítségével. Tapasztalatból tudjuk, hogy olyan elterjedt lehetőségek is mint például a Google Analytics is ismeretlen a vállalkozók nagy része előtt. Ezért írjuk ezt a blogot, hogy megmutassuk, azon túl, hogy egy weboldal elkészül még mennyi és mennyi sok lehetőség és tennivaló van ahhoz, hogy az igazán sikeres is legyen, pénzt termeljen a tulajdonosának.

Az információ érték és itt mi megosszuk önnel.

Ingyen, de természetesen nem cél nélkül. Hiszünk benne, hogy ha hasznos lesz amiről írunk akkor a tudáshoz használható eszközökkel – mint például egy profi hírlevélszoftver vagy hatékony weboldal – szintén mi segíthetjük vállalkozását.

Ki írja ezt a blogot?

A blogot a Chrome Ball győri internetes cég szakemberei készítik.

Mi egy csapat vagyunk, ezt a blogot nem egy személy írja hanem minden bejegyzést az a szakember akinek az adott témában a legtöbb tapasztalata van. A következő bejegyzésben vissza is térünk erre mivel ebből adódik, hogy néha többes számban írjuk a bejegyzéseket.

Nem csak honlapkészítéssel foglalkozunk hanem mi készítjük az ország egyik legnépszerűbb e-mail marketing szoftverét a Webgalamb-ot is, mi fejlesztjük a népszerű WebFIX honlapkészítő rendszert és ezeken kívül már a videózás, reklámfilm készítés is a szolgáltatásaink közé tartozik ezért ebben a blogban fognak helyet kapni az ezekhez kapcsolódó tippek, trükkök és vállalkozásokat segítő ötletek is.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
Nincs még hozzászólás.

A hozzászólás lezárva.

További bejegyzéseink hasonló témában:

Weboldalak régen és most
Valami véget ért, valami jön
Megújultunk. Tegezhetlek?
Akadályverseny a neten
Kenyér ingyen