E-mail marketing tipp
Kategória: email marketing ● Címke: , , , 8 hozzászólás

E-mail marketing tippHogyan szerezz egy hét alatt egy évre való megrendelést?

Az offline értékesítésben, ha személyes megkereséssel, vagy értékesítő kollégákkal dolgozol, minden egyes ügyfélnél nagyjából ugyanaz a meggyőzési folyamat, mindenkinek kell egy kb. egy hét, hogy eldöntse szerződtönk-e. Ez idő alatt átrágja az ajánlatot, esetleg összehasonlítja más cégek ajánlataival a Tiédet.

Ebben az esetben egyértelmű, hogy minden egyes ügyfelet egyenként kell felkeresni, egyeztetni, tájékoztatni – ez nem rossz, de ugyanakkor maximalizálva van az egy nap alatt megszerezhető megrendelések száma is.

Miért ne lehetne megoldani azt, hogy az összes ügyfelet egyszerre győzd meg, az összes ügyfél egy általad meghatározott adott határidőtől határidőig hozná meg a vásárlási döntését, és írná alá a szerződésed?

Mi kellene ehhez?

Az, hogy mind egyszerre figyeljenek Rád, ugyanakkor alakuljon ki bennük a termék iránti vágy, és a vásárlási döntésük is egy időben szülessen meg. Egy nap alatt meg lehetne szerezni így akár több 100 megrendelést.

Ami kell hozzá, az tulajdonképpen a mindenki által ismert online marketing eszközök (weboldal, hírlevél, közösségi marketing, videómarketing stb.) megfelelő kombinációja, és egy kis kreativitással. Ezt a módszert többféleképpen is nevezik, íme néhány ilyen elnevezés, ezekről már biztosan hallottál:

 • Termék-bevezetési kampány,
 • Piaci bevezetési kampány,
 • E-mail marketing kampány,
 • Online bevezetési kampány,

Az ideális felkészülési idő egy ilyen kampányra 2 hónap, ebben benne van a termékfejlesztéstől a weboldal látogatottságnövelési minden, és a lényeg, hogy az értékesítésre nem többet szánsz, mint egy hét. Innen jön a “2 hónap munka 10 hónap pihenés” elnevezés, ez egy új online értékesítési módszer, amit Erdélyi Norbert online kampányszakértő fejlesztett ki.

Úgy kell csinálnod, hogy először

megragadod a célpiacod osztatlan figyelmét, lelkesedést, érdeklődést, izgalmat keltesz a terméked körül, mielőtt az egyáltalán kapható lenne, adsz egy rövid (egy hét vagy kevesebb) határidőt, amikor meg lehet vásárolni. Aktiválod a megrendelési lehetőséget, kiszolgálod a vevőket, és a végén lezárod a megrendelési lehetőséget.

Ha több is érdekel a témában…

Ha az online kampánytervezés bővebben is érdekel, ingyenesen letöltheted a “210 Startcsomagot” van benne egy e-book, amit összefoglalja a lényeget, és 4 gyakorlati videó, arról, hogy hogyan gyűjts még több feliratkozót oldaladdal, vagy pl. hogyan vedd át a kereskedelmi tévék bevezetési kampánytrükkjeit. Van egy zárt fórum is, ahol kérdezni is lehet.

Az ingyenes csomag letöltéséhez kattints ide!

Ingyenes anyag letöltése

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
8 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Krisztián

  Na ez jól hangzik, megnézem magamnak, köszi. Bár nem értem miért nem itt tudom kérni, de biztos megvan az oka. 🙂


 2. ande

  Hát ez fura volt, csak két percem volt dönteni, hogy kérem-e. :)))) Érdekes módszer, kíváncsi lennék mennyire működik…


 3. Erdélyi Norbert http://210.hu/blog

  Sziasztok, én volnék a 210.hu szerzője, ha megengeditek válaszolok, hogy mennyire működik a 2 perces feliratkozási határidő módszer: Hozzá kell tennem, hogy a feliratkozó 3 lépésben fejlesztettük, egy klasszikis sales oldal szerű 16,5%-on konvertált, az a design, amit most láttok felnyomta 27,5%-ra a és ezután jött a számláló, ami 48,7% emelte a feliratkozási konverziót.


 4. Erdélyi Norbert http://210.hu/blog

  Mármint “a feliratkozó oldalt 3 lépésben fejlesztettük”


 5. ande

  Köszi Norbert, sejtettem, hogy nem véletlenül van így, hanem tesztek alapján. Gratulálok ehhez a konverzió növekedéshez, biztos ki fogom én is próbálni amikor elindul a cégem.


 6. attila

  Huuu, ez jooo volt!
  Minden masodpercen frissitette magat az oldal, lehetosegem se volt kitolteni. Bisztos nem igy kene mukodjon?!?!

  A visszaszamlalas adott neki egy kiss pluszt. Kivancsi vagyok mennyivel hatekonyabb mint egy sima feliratkozasi olda!


 7. PikPok http://www.sikermarketing.hu

  Chrome-ban folyton eltűnt, ahányszor a számláló számlált, így elolvasni sem tudtam. Töltötte az egész képernyőt, mindig minden eltűnt. Kár érte.


 8. Erdélyi Norbert http://210.hu/blog

  PikPok nem értelek, most nézem a számlálót 6209 ember megoldotta, hogy letöltse, 2 és fél perc elég, hogy akit érdekel, megértse miről szól és feliratkozzon. Ez teszteltük, kipróbáltuk előtte.

  Bocs, hogy ezt mondom, de kicsit kritikus szemmel végigolvasni, problémát keresni tényleg nem elég az idő.

  Nem titkolom, hogy csak olyan érdeklődőket keresek, akiknél, ha chromeban problémás, akkor átmegy firefoxba, vagy safariba, vagy bármibe, mert érdekli annyira, hogy mindenáron megszerezze az infó anyagot. Erre a szűrésre is jó az a kis idegesítő számláló 🙂Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Dobd fel a leveleidet tárgysorban használható ikonokkal!
Adatkezelés, e-mail marketing
Webgalamb 5 újdonságok 4/4 – Egyszerűség
Webgalamb 5 újdonságok 3/4 – – – – – – – Varázslók
Webgalamb 5 újdonságok 2/4 – – – – – Statisztika