"wolf gábor" címkéhez tartozó bejegyzések

Ne már! Emberi értékek a marketingben? Meg a vállalkozásban? – Marketing Szuperkonferencia beszámoló

marketing-szuperkonferenciaNem tudom, Te hogy vagy vele, de én bárhová megyek (ábécébe, koncertre vagy előadásra) figyelem az embereket. Érdekel, hogyan beszélnek, hogyan mozognak, milyen tudatos meg tudattalan reakcióik vannak. És tök mindegy, hogy egy konferencián az előadót, a nézőt, a segítséget nyújtó hoszteszt vagy az ötödik sor szélén maga elé figyelő operatőrt szemelem ki.

Szeretem megfigyelni őket. Tanulok általuk.

Szóval, adott egy sikeres vállalkozókból álló légkör a 2015-ös Marketing Szuperkonferencián és adott egy elegáns helyszín…

(more…)

A szuper Marketing Szuperkonferencia

Marketing SzuperkonferenciaSzerinted 8 hét alatt meglehet növelni egy cég forgalmát a százszorosára? Meglehet! Erre láttunk egy élő példát, ezt mutatjuk most meg.

Idén is ott voltunk a Marketing Commando prémium rendezvényén, a Marketing Szuperkonferencián. Ezt a rendezvényt ha kisvállalkozásod van, valószínűleg nem kell bemutatnunk. Ha mégsem ismernéd, de cégedből a maximumot akarod kihozni, szeretnél egy olyan előadás sorozatot látni ahol a marketing szakma legjobbjai a legújabb módszereket megosszák veled akkor mielőbb keresd fel a Marketing Commando Facebook oldalát.

Az MSZK-án (a konferencia rövidített neve) minden évben kiosztják az Év Marketingese díjat. A jelentkezők nem marketingesek, hanem kisvállalkozók, akik rendkívüli eredményeket értek el cégük marketingjében. Idén Kreisz Eszter nyerte el a díjat. Megmutatta, hogy a megfelelő marketing eszközökkel 8 hét alatt akár a 100-szorosára is növelhető a cég forgalma. Az előadását most te is megnézheted videón. Külön öröm nekünk, hogy a Webgalamb szoftverünkkel mi is segíthettük a sikerét.

Nézd meg milyen marketing technikákat használt Eszter a megdöbbentő eredményhez.

(more…)

Marketing Expo 2012

Marketing Expo 2012Idén is megrendezésre kerül az ország legnagyobb kisvállalati marketinges kiállítása, a Marketing Expo.

A Webgalamb hírlevél szoftverrel már a kezdetektől ott vagyunk, most negyedszer is találkozhatsz velünk élőben.

Ez egy olyan ritka nap amikor jelentős kedvezményt adunk a Webgalambra, akkor is ha nem veszed meg a helyszínen! Hogy lehetséges ez? Olvass tovább.
 

Nézzük idén miért érdemes eljönnöd, akkor is ha van már Webgalamb szoftvered.

(more…)

Wolf Gábor interjú

Wolf GáborWolf Gábor neve szerintem keveseknek ismeretlen. Ha ma egy hazai kisvállalkozás tulajdonosa az interneten keres segítséget ahhoz, hogy vállalkozása sikeresebb legyen biztos, hogy találkozni fog Gáborral és cégével a Marketing Commando-val.

Októberben Gáborék ismét egy olyan nagy dobásra készülnek aminek mi is részesei leszünk a Webgalamb szoftverrel. Ennek kapcsán beszélgettünk.

– Mi és hol lesz október 15.-én?

Szia Adrián, üdvözlöm a Chrome Ball partnereit, olvasóit!
Újra nyílik a kkv Marketing Expo, ami egyszerre marketing konferencia, kiállítás és vásár. Ez a magyarországi kis- és középvállalati marketing legnagyobb rendezvénye – tehát annak a vállalkozónak, cégvezetőnek, aki csak egy kicsit is marketing-orientált, mindenképp itt a helye!

Stílusosan egy jéghokipályán rendezzük meg, a Jégpalotában, hiszen ezekkel a marketing stratégiákkal a jég hátán is meg lehet élni!

– Mennyibe kerül a belépő és miért, kiknek éri meg eljönni?

(more…)

Marketing Expo és Webgalamb

Január végén került megrendezésre a Lurdy házban Wolf Gábor és csapata szervezésével a Marketing Expo, amin mi is részt vettünk a Webgalamb® szoftver kiállítójaként. Erről készített videónkat szeretném most bemutatni.

A látogatók egy jól működő és hatásos marketing eszközt keresve jöttek oda hozzánk, és úgy gondolom elégedetten távoztak, hisz több mint 200 cég és magánszemély döntött a Webgalamb kipróbálása mellett. Az elképesztő sikerért köszönetet szeretnék mondani minden érdeklődőnek, meglévő ügyfeleinknek és a szervezőknek.

Szoftverünk egy példánya kipróbálható volt a standunknál, így a látogatók el tudták mondani a véleményünket a Webgalambról, néhány videó interjú is készült.

Nézze meg a kiállításon készített filmünket:

(more…)

Triplán megéri eljönni!

Január végén egy napig úgy adunk több mint 30% kedvezményt a Webgalambra, hogy nem is kell megvásárolnia hozzá. Vagy úgy is mondhatnám, hogy ezen a januári napon a Webgalamb mellé ingyenes konferencia belépőt adunk önnek.

2010. január 21-én Wolf Gábor és csapata megrendezi a Marketing Expo-t, az ország legnagyobb kis és közepes vállalkozások számára rendezett konferenciáját, kiállítással és vásárral egybekötve. Ezen a konferencián kiemelt kiállítóként veszünk részt és a kiállításon a Webgalamb szoftver árát elképesztően levisszük.

Hogy miképp lehet megkapni a 15.000 forint kedvezményt?

(more…)