"webvideó" címkéhez tartozó bejegyzések

Újdonságaink videósoknak
Kategória: videó — Címke: , , , , ,

Video footageÚj szolgáltatást, weboldalt indítottunk el, ami elsősorban akkor lesz hasznos neked, hogy ha használsz videókat, te magad is készítesz saját filmeket.

Az új márka weboldalán ingyenes filmes kiegészítőket, nyersanyagokat, komplett filmzenei albumot is találsz, amelyet szabadon felhasználhatsz videóidhoz, akár üzleti célokra is!

Ha te magad nem foglalkozol videó készítéssel, akkor a videósod figyelmébe érdemes ajánlanod.

(more…)

Omen – Huszonöt Év
Kategória: videó — Címke: , , , ,

Omen - Huszonöt ÉvAvagy, így készült az Omen zenekar Huszonöt év c. videoklipje

Kevesen mondhatják el magukról, hogy az egyik olyan zenekarnak készítettek videoklipet, aminek a zenéjén felnőttek. Igen. Mi sem gondoltuk volna sok évvel ezelőtt. És most együtt dolgoztunk a ma már 25 éves Omennel.

Azzal a kőkemény metál bandával, akiket mi is csodálunk és akikről kiderült, hogy a népszerűség ellenére is végtelenül normális, közvetlen emberek. Fasza csávók, na.

És mivel egyébként sem dolgozunk olyan zenekarral, akiknek a zenéje nem érint meg minket, az Omen felkérésének különösen örültünk.

Na, de először is nézd meg a klipet:

(more…)

Zombi előzetes
Kategória: videó — Címke: , , ,

Zombi előzetesAki követ minket a Facebook oldalunkon, már tudja, hogy néhány hónapja egy látványos videoklip készítésén dolgozunk.

Hazai zenés videóban még nem láttuk ilyet, de kétségkívül ma, a világban elég népszerű témát választottunk. A klipben rengeteg zombi, élőhalott és kemény jelenet lesz, ezért előre is fontos mondanom, hogy csak 18 éven felüli közönségnek szántuk.

A rock klip pár héten belül kész lesz, addig is készítettünk neki egy előzetest, olyan stílusban ahogy az amerikai mozifilmeknek szokás. Ezt mutatom ma be, kíváncsi vagyok szerinted felkelti-e a néző érdeklődését a klipre.

Jöjjön hát az előzetes.

(more…)

A vírusvideó születésének négy titka
Kategória: videó — Címke: , , ,

vírusvideóSokan kérdezik, hogy miképp lehetne vírusvideójuk. Olyan internetes videó ami “magától” terjed és több százezren, esetleg millióan nézik meg.

Ezt elérni rendkívül nehéz feladat, nincs is rá tökéletes recept. Mégis ha megnézzük, hogy mi a közös ezekben a vírusvideókban akkor látni fogjuk, hogy mi az a kiindulópont ami elindította őket.

Találtunk egy remek videót amelyben Kevin Alloca a YouTube trend igazgatója, mondja el tapasztalatait.

Nézd a vírusvideó születésének négy titkát.

(more…)

Valami véget ért, valami jön

VideoklipA mai bejegyzés egy kicsit rendhagyó lesz, mert most magunkról írok. Két fontos bejelentés lesz. De azért a cikk végén ma is kapsz két tanácsot amelyek nagyon hasznosak ha te is osztasz meg videókat a Facebook oldaladon.

A 2012-es évvel együtt valami véget ér és valami új jön nálunk. Amikor nyolc évvel ezelőtt indultunk akkor a fő irányvonal a honlapkészítés volt. Az évek alatt több száz weboldalt készítettünk, az egészen kicsiktől az óriás portálokig.

Ennek mostantól vége, nem készítünk több weboldalt.

Elmondom miért és elmondom, hogy mi lesz helyette.

(more…)

Youtube tipp és Showreel 2012
Kategória: videó — Címke: , , ,

Youtube tipp és Showreel 2012A mai bejegyzés nem lesz hosszú. Mindössze kettő tippet mutatok a Youtube videómegosztó oldalhoz és a 2012-es évben készült videós munkáinkból egy rövid összefoglalót.

Tudod miképp cserélhetsz előnézeti képet (thumbnail) a Youtube videóidnál? Ismered, hogy milyen egyszerűen kereshetsz pénzt a feltöltött videóiddal?

A két dolog összefügg, mondom a megoldást.

(more…)

8 hasznos Youtube tipp

YoutubeAz átlagos felhasználó számára a Youtube “csak” egy weboldal ahol videókat lehet nézegetni. De egy vállalkozás számára inkább ez is egy lehetőség amivel megnövelhető a forgalom. Összegyűjtöttünk nyolc olyan módszert amivel hatékonyabban ki tudod használni a Youtube oldalát.

Kezdjük egyből azzal, hogy mire figyelj amikor videót töltesz fel.

(more…)

Showreel 2010
Kategória: videó — Címke: , , ,

Ismét eltelt egy év! Ismét több tucat cégnek építettünk hatékony weboldalt. Ismét több száz vállalkozás lett sikeresebb a Webgalamb Hírlevél Szoftverrel. Ismét sikerült felfuttatni egy új szolgáltatást, idén a webvideó készítést. És ismét részt vettünk az ország legnagyobb Marketing Expo-ján. Ja, nem abból mind a kettő idén volt. 🙂

A lényeg, hogy nagyon jó évet zárunk, biztos vagyok benne, hogy jövőre még jobbat fogunk mert ez azt jelenti, hogy emiatt még több kisvállalkozás sikerének és növekedésének lehetünk segítője!

Évzáróként készítettünk egy rövid összeállítást az idén készített webvideó munkáinkból, ezzel kívánunk Önnek és szeretteinek sikereket, egészséget és boldogságban gazdag új évet!


Szóljon hozzá:

(more…)

Gitárok tánca – Reklámfilm
Kategória: videó — Címke: , ,

Elkészült legújabb reklámfilm munkánk. A győri Zenebutik Hangszerüzlet számára készítettünk egy három perces kisfilmet. A videóból megtudhatja, hogy mit csinálnak a gitárok és más hangszerek ha senki nem figyel rájuk.


Kattintson a tovább linkre, nézze meg a forgatáson készített fotókat és mondja el véleményét!

(more…)

A Világvége kampány

Világvége marketing kampányAhogy legutóbbi bejegyzésemben írtam néhány hete egy kicsit rendhagyó reklámvideót jelentettünk meg Világvége Magyarországon címmel. Nem egyszerűen arról van szó, hogy csináltunk egy videót, feltettük a youtube-ra és kész. Volt felvezetés ami miatt az első órában majdnem ezren látták a filmet és van koncepció ami miatt aktuális maradhat a film, azóta is jó pár százan nézik meg nap mint nap.

A reklám sem az aminek első látásra tűnik, sőt az sem aminek másodszori látásra. Ez ugyanis nem csak egy Webgalamb® reklám. Mi nem vagyunk marketing tanácsadók hanem megoldás szállítók, azaz az eszközöket adjuk a sikeres online marketinghez. De mivel annyian kérdezték, hogy miképp vittük végig a kampányt, mi van a háttérben ezért leírom, hátha önnek is ötleteket ad.

Tehát akkor nézzük mi van a háttérben.

(more…)