"ünnep" címkéhez tartozó bejegyzések

Hihetetlen, de megtörtént!
Kategória: email marketing — Címke: , , , ,

email marketingA napokban olyan eseményhez értünk el ami néhány éve még nekünk is hihetetlen lett volna.

Amikor 2007 február elsején megjelent a Webgalamb első verziója, még mi sem sejtettük, hogy ekkora hatással lehetünk a hazai kisvállalkozások életére.

Azóta eltelt 7 év és sokat változott a világ, sokat fejlődött a Webgalamb.

Most pedig elértük azt amit eddig egyetlen hírlevélküldőnek sem sikerült itthon.

(more…)

Showreel 2010
Kategória: videó — Címke: , , ,

Ismét eltelt egy év! Ismét több tucat cégnek építettünk hatékony weboldalt. Ismét több száz vállalkozás lett sikeresebb a Webgalamb Hírlevél Szoftverrel. Ismét sikerült felfuttatni egy új szolgáltatást, idén a webvideó készítést. És ismét részt vettünk az ország legnagyobb Marketing Expo-ján. Ja, nem abból mind a kettő idén volt. 🙂

A lényeg, hogy nagyon jó évet zárunk, biztos vagyok benne, hogy jövőre még jobbat fogunk mert ez azt jelenti, hogy emiatt még több kisvállalkozás sikerének és növekedésének lehetünk segítője!

Évzáróként készítettünk egy rövid összeállítást az idén készített webvideó munkáinkból, ezzel kívánunk Önnek és szeretteinek sikereket, egészséget és boldogságban gazdag új évet!


Szóljon hozzá:

(more…)

Boldog ünnepeket!
Kategória: általános tippek — Címke:

Nagyon boldog és meghitt karácsonyi ünnepeket kívánunk önnek és kedves családjának! Kívánjuk, hogy az új év sok örömöt és sikert hozzon az ön és szerettei életébe!

Bolgod karácsonyt és új évet!