"szoftver" címkéhez tartozó bejegyzések

Webgalamb 5 újdonságok 3/4 – – – – – – – Varázslók

Űrlap és levél sablon varazslóMindig is mondtuk, hogy az email marketing egy varázslatos lehetőség a kis és közepes vállalkozásoknak, hogy igazán hatékonyan reklámozzanak.

Ezért most két új varázslót is készítettünk az október elsején megjelenő Webgalamb 5-ösbe.

Mert ki ne szeretné ha tök egyszerűen, pár kattintással elkészíthetné a feliratkozó űrlapjait. Vagy olyan email leveleket készíthetne könnyedén mint egy profi grafikus.

Nézzük hát a varázslatot.

(more…)

Webgalamb 5 újdonságok 2/4 – – – – – Statisztika

Új statisztika és grafikonokTudod mi az email marketing egyik legnagyobb előnye a többi marketing eszközzel szemben?

Nem, most nem arra gondolunk, hogy sokkal kedvezőbb áron szerzel vele új vevőket. Hanem arra, hogy a hírlevelezéssel mesterlövészi pontossággal tudod mérni, hogy a reklámjaid mennyire működnek, mi az ami megmozgatja a piacodat.

Azonnal látod az eredményeket és olyan pontossággal, hogy azt bármelyik órásmester megirigyelné.

Az új Webgalambban ezért tovább fejlesztettük a statisztikai rendszert és a grafikonokat. Sokkal egyszerűbben, gyorsabban követheted a sikereidet és mindent tudni fogsz a vevőidről.

Nézd meg, hogy milyen remek lesz az új statisztikával dolgoznod.

(more…)

Webgalamb 5 újdonságok 1/4 – Hatékonyság

webgalamb újdonságok2014 október elsején végre eljön az idő és megjelenik a Webgalamb legújabb és legprofibb verziója, az ÖTÖS.

Az új funkciókról és lehetőségekről készítettünk 4 szórakoztató hangvételű, de azért a technikai újításokat jól bemutató videósorozatot.

Íme itt az első videó ami a hatékonyságnövelést mutatja be. Remek újításokkal az olvasód neveihez, új levélküldési módokkal, szűrési lehetőségekkel, személyre szabhatóbb oldalakkal és a leveleidben elhelyezhető hatékonyságnövelő elemekkel.

Nézd meg a videón, hogy milyen remek új dolgok várnak rád.

(more…)

Hihetetlen, de megtörtént!
Kategória: email marketing — Címke: , , , ,

email marketingA napokban olyan eseményhez értünk el ami néhány éve még nekünk is hihetetlen lett volna.

Amikor 2007 február elsején megjelent a Webgalamb első verziója, még mi sem sejtettük, hogy ekkora hatással lehetünk a hazai kisvállalkozások életére.

Azóta eltelt 7 év és sokat változott a világ, sokat fejlődött a Webgalamb.

Most pedig elértük azt amit eddig egyetlen hírlevélküldőnek sem sikerült itthon.

(more…)

Email marketing tippek

Webgalamb tippekAz e-mail marketing és hírlevelezés még mindig a kisvállalkozások egyik leghatékonyabb eszköze a vevőszerzésre. Akinek van címlistája tudja mekkora hatalmas érték az egy kkv esetében is. De ez jóval több annál mint néhanapján akciókról és árengedményekről írni az olvasóknak.

A Webgalamb Facebook oldalán sok e-mail marketing tippet és tanácsot osztottunk már meg. Úgy gondoltuk, hogy ezekből a leghasznosabbakat érdemes lenne összefűzni egy e-könyvbe. Így hát meg is tettük.

Az ingyenes anyagnak akkor is nagy hasznát veszed ha még nincs Webgalambod, vagy esetleg más megoldást használsz hírlevelezésre.

Olvasd el azt a 22 ötletet amivel sikeresebbé teheted a marketinged.

(more…)

Webgalamb 4 előzetes / 2

Webgalamb 4– Levélküldés feliratkozási adatok alapján.
– Határidőhöz, darabszámhoz kötött levelek.
– Blogértesítő amit csak egyszer kell megírni.
– Tesztküldés már a levél írásánál.
– Internetes oldalak a hírlevélszoftverrel.
– Statisztika az űrlapmezőkhöz is.
– Automata mérése a linkre kattintásoknak.
– Profilfotó a feliratkozott olvasókról.

Ez csak néhány a Webgalamb 4 új funkcióiból. A mai bejegyzésben röviden bemutatom, hogy ezek az új funkciók miképp teszik könnyebbé és hatékonyabbá az e-mail marketingedet.

Ez a bejegyzés főleg azoknak lesz érdekes akik már használják a hírlevél szoftverünket. De akkor is olvasd el ha te még nem, mert biztos vagyok benne, hogy találsz olyan funkciót aminek nagy hasznát vennéd céged marketingjében.

Kezdjük a legfontosabbal, ami alapjaiban változtatja meg a Webgalamb működését.

(more…)

Webgalamb 4 előzetes / 1

Webgalamb 4 marketing szoftverA visszaszámlálás megkezdődött, február elsején megjelenik a legnépszerűbb egyszeri díjas hazai e-mail marketing szoftver, a Webgalamb 4-es verziója.

A hazai kisvállalkozások szinte mindegyikének egy remek és költséghatékony reklámeszköz a hírlevél, alig van olyan cég aminek ne tudná az email marketing megnövelni a bevételeit és egyszerűbbé tenni a mindennapjait.

Biztos vagyok benne, hogy az olvasóink többsége tudja már ezt tapasztalatból. Ha te mégis azon kevesek közé tartozol akik még nem használják az e-mail marketinget és a hírlevelezést akkor főképp érdemes most ezt a cikket elolvasnod.

A mai cikkben a Webgalamb 4 rengeteg hasznos új funkciójából szemezgetünk párat, valamint eláruljuk azt is, hogy miért érdemes még ebben a hónapban megvenni a hármast és nem megvárni a négyes megjelenését.

Kezdjük a piszkos anyagiakkal, azzal, hogy mennyibe fog kerülni a Webgalamb 4.

(more…)

Megjelent a Webgalamb 3
Kategória: email marketing — Címke: , , ,

Megjelent a Webgalamb 3Köszönetet szeretnék mondani!

Köszönetet minden régi és új ügyfelünknek, ugyanis a pár napja megjelent Webgalamb szoftver hármas verziójának elképesztően kedvező fogadtatása, népszerűsége még minket is meglepett.

Persze mi tudtuk jól, hogy milyen nagy értéket adhat egy vállalkozás számára a szoftver. Ám az, hogy a megjelenést követő pár órán belül régi ügyfeleink több mint egynegyede (!) azonnal megrendelte az új programot jól mutatja, hogy már rengeteg vállalkozó van tisztában azzal, hogy az internet és azon belül az e-mail marketing már nem pusztán csak lehetőség hanem egy olyan eszköz amit vétek kihasználatlanul hagyni.

Mit adunk a szoftverhez plusz ajándékként?

(more…)

A visszaszámlálás elkezdődött

A visszaszámlálás elkezdődöttMár csak két hét van hátra a Webgalamb 3 megjelenéséig, október 15-től elérhető lesz hazánk legnagyobb tudású, egyszeri díjas hírlevél szoftvere.

Mai bejegyzésemben bemutatom a Webgalamb 3-hoz készült reklám videót, ami a szoftver mellett az e-mail marketing lehetőségeiről is beszél. Érdemes végignéznie, a mindössze három perces kisfilmet. Ám először egy nagyon kedvező, ám csak rövid ideig élő lehetőségről írok:

A szoftver rengeteg újítást és hasznos új funkciót fog tartalmazni ám csak nettó tízezer forinttal lesz drágább a jelenlegi verziónál, tehát egyszer kerül önnek csak pénzébe a szoftver, nettó 38.900 forintért korlátlan számban és korlátlan ideig reklámozhat ügyfeleinek.

Viszont nem érdemes a vásárlással megvárni a megjelenést mivel azok akik már jelenleg is Webgalamb 2 tulajdonosok, vagy két héten belül megveszik a jelenlegi verziót, azoknak az új szoftver árából elképesztően nagy kedvezményt adunk.

(more…)

Webgalamb 3 előzetes

Webgalamb 3Hatalmas várakozás előzi meg a Webgalamb legújabb változatát. Naponta kapjuk a kérdéseket, hogy mikor jelenik meg, milyen funkciók és új eszközök lesznek benne. Nagyon örülünk a komoly érdeklődésnek és mivel októberben közepén várható a megjelenés ezért itt a blogon írok néhány újdonságról.

A hírlevél szoftvereknél, de főképp a Webgalambnál már megszokott lehetőségek az időzített és követő levelek küldésének lehetősége, olvasók exportja és importja, grafikonok és statisztikák, valamint a mindenben korlátlan felhasználás már alapvető lehetőség.

Ezért most ezekről nem is írok, mindössze néhány olyan újdonságot emelek ki, amelyek a hazai piacon nem csak ritkák hanem példa nélküliek.

Elsőként a két, talán legnagyobb horderejű dolog az úgynevezett akció linkek és a versenyeztetés, más névvel a-b tesztelés az amit kiemelten megemlítenék.

Jöjjön akkor most egy rövid előzetes arról, hogy mitől lesz a Webgalamb 3 az ország legjobb email marketing szoftvere.

(more…)