"reklám" címkéhez tartozó bejegyzések

8 ok amiért az email marketing hatékonyabb mint a Facebook

email marketingA Facebook kétségkívül nagy segítség lehet a céged marketingjében. Sok olyan új marketing módszert hozott a közösségi oldal sikere ami előtte nagyon nehezen volt csak elképzelhető. Ezért fontos már itt az elején leszögeznem, hogy ez a cikk nem a Facebook ellen szól.

Viszont sokan azt hiszik, hogy kiválthat majd egyéb más eszközöket is. Például sokan “temették” az e-mail marketinget a Facebook hódítása kapcsán.

Ezért összegyűjtöttük azokat a lehetőségeket amik miatt az e-mail marketing még mindig hatékony és garantáltan forgalmat generál.

Nézzük mi az a 8 dolog amiben az email profibb megoldás neked mint a Facebook.

(more…)

SMS küldés hírlevélszoftverrel

SMS küldésEgy vállalkozóban szinte nap mint nap felmerül a kérdés, hogy hogyan adhatna el többet termékéből és szolgáltatásából. Méghozzá amilyen gyorsan csak lehet. Erre nyújt megoldást egy új lehetőség a Webgalamb szoftverben. Ez lehet az előny amire szükséged van a konkurenseid leelőzéséhez.

Ebben a bejegyzésben összeállítottunk neked egy listát ami megmutatja, hogy miért érdemes neked is használnod az SMS marketinget és, hogy mire tudod használni.

Jöjjön hát a 6+10 tipp.

(more…)

Marketing trükk az utcáról

Marketing trükkMi történik, ha egy hajléktalan elkezd marketingezni? Szemtelenül sok pénzt fog keresni.

Mikor szembejött velünk a lenti film, azonnal tudtuk, hogy meg kell szólaltatnunk a kitalálóját. Ugyanis elvétve találkozunk olyan marketingessel, aki ötleteit nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is bemutatja. Nos, Jagodics Rita, a NagykerMarketing tulajdonosa fogta magát, és egy briliáns marketing stratégiával kisétált az utcára.

Nézd meg, mi lett az eredménye.

(more…)

Hogyan reklámozzon?

ReklámTudja ön, hogy amikor reklámot készít vagy készíttet akkor mire kell odafigyelnie, hogy ne pereskedés legyen a vége?

Tudja ön, hogy…
…szerepelhet-e reklám anyagaiban más épülete?
…idegen emberek lehetnek reklám fotóján vagy videóján?
…gond-e ha reklámjában más cég terméke szerepel?
…más márkák megjelenhetnek reklámjában?
…felhasználhat ismert filmeket, embereket paródiához?
…szabad-e a konkurenciával összehasonlító reklámot készíteni?

A Magyar Szabadalmi Hivatal (új nevén a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala) munkatársai segítségével összeállítottunk olyan kérdéseket ami az ön számára is fontos lehet. Köszönöm a segítséget Huszár Enikőnek az MSZH osztályvezetőjének és Dr. Németh Gábor igazgató úrnak.

Mire figyeljen ha reklámot készít?

(more…)

Marketing Expo és Webgalamb

Január végén került megrendezésre a Lurdy házban Wolf Gábor és csapata szervezésével a Marketing Expo, amin mi is részt vettünk a Webgalamb® szoftver kiállítójaként. Erről készített videónkat szeretném most bemutatni.

A látogatók egy jól működő és hatásos marketing eszközt keresve jöttek oda hozzánk, és úgy gondolom elégedetten távoztak, hisz több mint 200 cég és magánszemély döntött a Webgalamb kipróbálása mellett. Az elképesztő sikerért köszönetet szeretnék mondani minden érdeklődőnek, meglévő ügyfeleinknek és a szervezőknek.

Szoftverünk egy példánya kipróbálható volt a standunknál, így a látogatók el tudták mondani a véleményünket a Webgalambról, néhány videó interjú is készült.

Nézze meg a kiállításon készített filmünket:

(more…)

Triplán megéri eljönni!

Január végén egy napig úgy adunk több mint 30% kedvezményt a Webgalambra, hogy nem is kell megvásárolnia hozzá. Vagy úgy is mondhatnám, hogy ezen a januári napon a Webgalamb mellé ingyenes konferencia belépőt adunk önnek.

2010. január 21-én Wolf Gábor és csapata megrendezi a Marketing Expo-t, az ország legnagyobb kis és közepes vállalkozások számára rendezett konferenciáját, kiállítással és vásárral egybekötve. Ezen a konferencián kiemelt kiállítóként veszünk részt és a kiállításon a Webgalamb szoftver árát elképesztően levisszük.

Hogy miképp lehet megkapni a 15.000 forint kedvezményt?

(more…)

Megjelent a Webgalamb 3
Kategória: email marketing — Címke: , , ,

Megjelent a Webgalamb 3Köszönetet szeretnék mondani!

Köszönetet minden régi és új ügyfelünknek, ugyanis a pár napja megjelent Webgalamb szoftver hármas verziójának elképesztően kedvező fogadtatása, népszerűsége még minket is meglepett.

Persze mi tudtuk jól, hogy milyen nagy értéket adhat egy vállalkozás számára a szoftver. Ám az, hogy a megjelenést követő pár órán belül régi ügyfeleink több mint egynegyede (!) azonnal megrendelte az új programot jól mutatja, hogy már rengeteg vállalkozó van tisztában azzal, hogy az internet és azon belül az e-mail marketing már nem pusztán csak lehetőség hanem egy olyan eszköz amit vétek kihasználatlanul hagyni.

Mit adunk a szoftverhez plusz ajándékként?

(more…)

Ügyfelek odaátról.

hirlevél feliratkozásA legtöbben úgy vagyunk vele, hogy amikor a hírlevelekről vagy e-mail marketingről hallunk, akkor automatikusan az internet és a weboldalas feliratkozó gyűjtés jut eszünkbe. Szinte az összes kisvállalkozás aki használja az e-mail marketinget csak abban gondolkodik, hogy a weboldalán miképp tudna még több feliratkozót, potenciális ügyfelet gyűjteni.

Az online marketingesek többsége, akik (mint mi is) az internettel dolgoznak és majdhogynem kizárólag az internet segítségével szerzik ügyfeleiket, hajlamosak vagyunk elfelejteni azt a lényeges dolgot, hogy a vállalkozások java még mindig boltokban, irodákban működik. Nekik pedig létezik egy másik nagyon egyszerű, ám garantáltan hatékony módszer is, amivel ugyanúgy növelhetik címlistáikat.

Ráadásul mivel a kis és mikró vállalkozások közül nagyon kevesen használják ezt a módszert, ezért sokkal könnyebben lehet sikeresen alkalmazni.

(more…)

Hírlevelezés kezdőlépések.

hirlevelezésBizonyára sok olvasónk van aki bár szeretné kihasználni a hírlevél küldésben rejlő új lehetőségeket, mégis ismeretlen számára, hogy egyáltalán miképp kell nekiállni.

Ezért ebben a bejegyzésben arról írok, hogy milyen egyszerű lépésekkel tud felépíteni egy garantáltan működő hírlevél sorozatot, ami éveken át automata segítséget nyújt, az elkészítése mégis megvan akár negyed óra alatt!

A bejegyzés végén kitérek arra is, hogy egyúttal miképp lehet a weboldalról beérkező megrendeléseket vagy ajánlatkéréseket is hatékonyan kezelni, megrendelői adatbázist építeni egy hírlevél szoftverrel. Miért dolgozna a tulajdonos ezekkel ha van rá automatizált megoldás?!

Az első lépést fejben kell meglépni…

(more…)

Elolvassák amit ön ír?

Email marketing tippekA mostani írással kezdem meg azt a bejegyzés sorozatot amelyben néhány olyan egyszerű trükköt és technikát fogok megmutatni, amivel hatékonyabbá teheti hírlevelét.

Először nézzük a levélnek azt a részét amivel biztosan találkozik minden olvasó, azt a részt ahol már a levél elolvasása előtt eldőlhet az írása sikere. Ha úgy tetszik a levél előszoba ajtaja amin keresztül jut el az olvasó a lényegig, ám ha ezt az ajtót rosszul készítik el akkor sokan kint maradhatnak. Ez a hírlevél tárgysora.

Sok levél már akkor elbukhat ha rosszul megfogalmazott a tárgysor, ilyenkor meg sem nyitják az olvasók, esélyt sem kap arra, hogy elérje célját. Ha például a tizedik levelet kapják öntől olyan címmel, hogy “10% kedvezmény a héten” akkor számíthat rá, hogy lesznek akik el sem olvassák. Nem az akcióval van a gond, hanem nem eléggé kedvcsináló az ilyen cím.

A levél tárgysoránál is érdemes úgy gondolkodni mint a weboldal címsorainál. Kellően érdekesnek és figyelemfelkeltőnek kell lennie ahhoz, hogy a továbbolvasás mellett döntsenek olvasói.

Ráadásul az alább leírt 5 tippet nem csak hírleveleihez használhatja fel, hanem weboldalán a címsorai megszerkesztéséhez vagy reklámjai, hirdetései címének elkészítéséhez is.

(more…)