"popup" címkéhez tartozó bejegyzések

Teszteltünk 20 popup-ot

20 popup tesztLeteszteltünk 20 féle popup, azaz felugró ablakos megoldást, hogy lássuk valójában melyik is a hatékonyabb. Nagyon tanulságos, néhány pontban a várt hatékonyságot mutatták a változatok, míg voltak olyan megoldások amelyek kifejezetten meglepő eredményeket produkáltak.

A tesztnél most nem a tartalomra fókuszáltunk hanem a megjelenésre, a tartalom majd egy következő lépcső lesz. A szövegezést sem módosítottuk hanem a felugró ablak méretét, színét, formáját, elrendezését és késleltetését.

Nézzük akkor lépésről lépésre, miképp építettük fel és milyen eredményeket hozott a 20 popup tesztje.

(more…)

A popup bírósági tárgyalása.

popup ablakNéhány éve még ritka volt egy olyan üzleti weboldal ahol felugró ablak volt. Aztán ahogy az internetes marketinget szép lassan szívták magukba a cégvezetők úgy kezdtek el szaporodni a különleges ajánlatokkal és letölthető anyagokkal telipakolt popup ablakok.

Megoldódott olyan beúszó ablakok készítése amit nem lehet blokkolni a böngészővel. Megjelentek látványosabb, videós besétáló emberkéket tartalmazó kis felugrók, az oldal alján szereplő sávok és társaik.

Ma pedig már sokan temetik ezt a technikát, azok akik eddig sikeresen használták leveszik őket, a nagy marketing guruk pedig kimondták rá az ítéletet.

Szerintem egy kicsit talán túl korán ítélték el.

(more…)