"közösségi oldal" címkéhez tartozó bejegyzések

Facebook egyedi oldal fül

Facebook egyedi oldalIsmét változások voltak a Facebook háza táján, új külsőt kaptak a Facebook oldalak, szűntek meg lehetőségek és jöttek újak.

Az egyik új lehetőség, hogy az oldalhoz létrehozott lapok szélesebbek lehetnek, szinte úgy készíthetünk lapokat az oldalhoz mintha a saját weboldalunk lenne.

Ilyen lapok létrehozásának több módszere is van, egyik sem igazán bonyolult és szinte bármit kitehetsz így a Facebook oldaladra, akár feliratkozó oldalt, megrendelés űrlapot, termékbemutatót, videót, stb.

Kicsit technikai jellegű lesz a mai bejegyzés. Ha nem te szerkeszted a honlapod hanem van rá szakember akkor is érdemes elolvasnod, hogy tudd mik a lehetőségek és, hogy melyiket kérd a szakembertől.

A mai bejegyzésben az ilyen lapok létrehozására mutatok két egyszerű módszert.

(more…)

Heavy Metal a Facebook oldaladon

Heavy Metal FacebookEzer olyan dolog van amit nem tanácsos a Facebook-on vagy más közösségi oldalon csinálnod. Ezeket többnyire mindenki ismeri, vagy ha nem is, akkor legrosszabb esetben “csak” magát járatja le az ember.

Vannak viszont olyan hibák is amiket akkor követhetsz el amikor a vállalkozásod Facebook oldalát kezeled. Ezeknek a hibáknak viszont már komoly következményei is lehetnek. Ha nem is veszítesz miattuk pénzt, sokszor feleslegessé tehetik céged jelenlétét a közösségi médiában.

Ezért összegyűjtöttük azt a 10 legjellemzőbb hibát amit személyesen is tapasztalunk nap mint nap a Facebook-on. Ráadásul a cikk végén néhány gyors gyakorlati tanács a sikeresebb jelenléthez.

(more…)

Facebook oldal tippek

Facebook oldalNagyon rövid idő alatt elérte a Facebook, hogy a vállalkozások többsége kötelezőnek érzi, hogy weboldala mellett cégének vagy termékeinek indítson egy Facebook oldalt is.

Ez jól is van így, hiszen egy vállalkozás szemszögéből ez is egy olyan lehetőség,- vagy nevezhetjük marketing eszköznek is – amit vétek kihasználatlanul hagyni. Viszont amikor elkészül a Facebook oldal akkor a legtöbben tanácstalanul nézik, hogy mit kellene most csinálni. Oké, megvan az oldal, de, miképp lesz ebből haszna? Ha vannak követőek akkor abból miképp lehet profitálni? Hogyan legyen több követője az oldalnak? Hogyan érdemes hirdetni?

Garantált siker receptet mi sem tudunk adni, de mivel 5 különböző témában készítjük saját Facebook oldalainkat ezért sok tapasztalatot szereztünk, sok olyan trükkre jöttünk rá vagy ismertünk meg amelyek nagyon hasznosak lesznek önnek is.

A mai bejegyzésben ezeket szedtem egy csokorba. Kezdjük egyből a szerintünk legfontosabbal.

(more…)