"ingyen" címkéhez tartozó bejegyzések

Újdonságaink videósoknak
Kategória: videó — Címke: , , , , ,

Video footageÚj szolgáltatást, weboldalt indítottunk el, ami elsősorban akkor lesz hasznos neked, hogy ha használsz videókat, te magad is készítesz saját filmeket.

Az új márka weboldalán ingyenes filmes kiegészítőket, nyersanyagokat, komplett filmzenei albumot is találsz, amelyet szabadon felhasználhatsz videóidhoz, akár üzleti célokra is!

Ha te magad nem foglalkozol videó készítéssel, akkor a videósod figyelmébe érdemes ajánlanod.

(more…)

Weboldalak régen és most

weboldalak régen és mostA céges weboldalak tulajdonosainak bizony oda kell figyelni az online marketing gyakran változó trendjeire. Aki folyamatosan frissíti a weboldalát tartalmi és technikai szinten, él az új vevőszerzési és vevőmegtartási lehetőségekkel, napról napra több megrendelést könyvelhet el a weboldalán.

Hozzá kell tenni azonban, hogy a céges weboldalak alapvető célja az elmúlt 10 évben mit sem változott:

(more…)

Ingyenes Facebook és WordPress alkalmazások

Ingyenes Facebook és WordPress alkalmázasokKét olyan alkalmazást mutatok be amelyek nagy segítséget nyújtanak neked, hogy a hírlevélszoftveredet a lehető legnagyobb hatásfokkal ki tudd használni.

Mind a két alkalmazás teljesen ingyenes és mindössze pár kattintással aktiválható is.

Megmutatom, hogy miképp tudsz hírlevél feliratkozást készíteni a Facebook oldaladra, és milyen könnyen összekötheted hírlevél szoftvered a WordPress honlapoddal.

Nézzük, hogy az ingyenes alkalmazásokat, hogy tudod bekapcsolni.

(more…)

8 hasznos Youtube tipp

YoutubeAz átlagos felhasználó számára a Youtube “csak” egy weboldal ahol videókat lehet nézegetni. De egy vállalkozás számára inkább ez is egy lehetőség amivel megnövelhető a forgalom. Összegyűjtöttünk nyolc olyan módszert amivel hatékonyabban ki tudod használni a Youtube oldalát.

Kezdjük egyből azzal, hogy mire figyelj amikor videót töltesz fel.

(more…)

Marketing trükk az utcáról

Marketing trükkMi történik, ha egy hajléktalan elkezd marketingezni? Szemtelenül sok pénzt fog keresni.

Mikor szembejött velünk a lenti film, azonnal tudtuk, hogy meg kell szólaltatnunk a kitalálóját. Ugyanis elvétve találkozunk olyan marketingessel, aki ötleteit nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is bemutatja. Nos, Jagodics Rita, a NagykerMarketing tulajdonosa fogta magát, és egy briliáns marketing stratégiával kisétált az utcára.

Nézd meg, mi lett az eredménye.

(more…)

E-mail marketing tipp
Kategória: email marketing — Címke: , , ,

E-mail marketing tippHogyan szerezz egy hét alatt egy évre való megrendelést?

Az offline értékesítésben, ha személyes megkereséssel, vagy értékesítő kollégákkal dolgozol, minden egyes ügyfélnél nagyjából ugyanaz a meggyőzési folyamat, mindenkinek kell egy kb. egy hét, hogy eldöntse szerződtönk-e. Ez idő alatt átrágja az ajánlatot, esetleg összehasonlítja más cégek ajánlataival a Tiédet.

Ebben az esetben egyértelmű, hogy minden egyes ügyfelet egyenként kell felkeresni, egyeztetni, tájékoztatni – ez nem rossz, de ugyanakkor maximalizálva van az egy nap alatt megszerezhető megrendelések száma is.

Miért ne lehetne megoldani azt, hogy az összes ügyfelet egyszerre győzd meg, az összes ügyfél egy általad meghatározott adott határidőtől határidőig hozná meg a vásárlási döntését, és írná alá a szerződésed?

Mi kellene ehhez?

(more…)

Ingyen hírlevél sablonok

Ingyen Hírlevél SablonokIsmét itt vannak az Ünnepek és ismét új ingyenes hírlevél sablonokkal kedveskedünk Webgalamb felhasználóinknak.

Honlapunkon már 70 darab ingyenes levélsablon tölthető le, ebből összesen már 17 karácsonyi témából választhatod ki azt amelyikkel kedveskedni szeretnél olvasóidnak.

Csak töltsd fel a sablont a Webgalamb hírlevél szoftveredbe, írd meg a saját üdvözlő szövegedet és már küldheted is. Az oldalon elolvashatod azt is, hogy milyen egyszerűen használhatod őket.

Találsz egyéb témában is sablonokat, ünnepekhez vagy csak általános használathoz is. Az ingyen hírlevél sablonok oldalához kattints ide.

Ha van tipped, hogy milyen ingyenes sablonokat szeretnél még akkor írd meg hozzászólásban.

Fontos: Mi idén már csak egy hetet dolgozunk, ha még idén szeretnéd kipróbálni vagy megvásárolni a Webgalamb szoftvert akkor legkésőbb december 20-ig teheted meg. Ha még nem használod az egyik leghatékonyabb profitnövelő eszközt akkor kattints ide és próbáld ki ingyen most.

Nagyon boldog meghitt Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben, egészségben gazdag Új Évet kívánunk Neked!

(more…)

Ingyen marketing könyvek

Ingyen Marketing KönyvekVálassz magadnak ajándékba marketing könyveket!

Ebben a hónapban nem csak az eszközöket kapod meg tőlünk ahhoz, hogy sikeresebb legyél az interneten, hanem most a tudást is oda szeretnénk adni neked.

Kiválasztottunk 10 olyan marketing témájú könyvet amelyekből mi és az ismert marketing szakértők is tanultak. Kifejezetten olyanokat kerestünk amik nem iskolai anyagokat és száraz szakszövegeket mondanak, hanem kisvállalkozások számára is azonnal használható, kézzelfogható segítséget nyújtanak. Ezekből válogathatod össze a kedvedre valókat.

Ahhoz, hogy a 10 marketing könyvből összeállíthasd az ingyen könyvcsomagodat csak a következőt kell tenned:

(more…)

Hogyan hoz vevőket a Facebook?

Ingyenes Webgalamb Facebook AlkalmazásVan egy módszer amivel garantáltan meg lehet növelni a hírlevél feliratkozók számát. S ezzel egyúttal persze a vásárlók számát is.

Több internetes kutatás bizonyította már, hogy ha a cége Facebook oldalán is elhelyez egy lapot ahol fel tudnak iratkozni látogatói, akkor a feliratkozók száma drasztikusan megnövekszik.

Egy ilyen Facebook oldalt létrehozni nem elképesztően nehéz. De.

Kell hozzá webmester aki ért is a közösségi oldalhoz, hogy beállítsa az új fület. Kell hozzá grafikus aki formázza a szöveget és az űrlapot. Plusz kell egy olyan ember aki ismeri a html és a css kódok rejtelmeit, hiszen ezt be is kell illeszteni az oldalba. Ez nem csak időbe, hanem pénzbe is kerül.

De van ennél sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldás is. Ingyen!

(more…)