"ár" címkéhez tartozó bejegyzések

25% Webgalamb kedvezmény

Online Marketing Expo - WebgalambÚgy adunk 25% kedvezményt, hogy nem is kell vásárolnia!

Miképp lehetséges ez? Úgy, hogy ha jövő héten pénteken, azaz 2010 Október 15.-én Az Online Marketing Expo-n kitölti kuponunkat és kéri a Webgalamb egy hónapig ingyenes változatát. Nem kell megvásárolni a szoftvert, hogy a kedvezményt megkapja, elég ha kipróbálja és amikor a vásárlás mellett dönt 12.500 forinttal olcsóbban veheti meg a Webgalamb hírlevél szoftvert! Mindössze egy napig és egy helyen élhet a rendkívüli kedvezményünkkel.

FONTOS!

Akkor is élhet a kedvezménnyel ha az ingyenes próba verziót nem az Expo-n kéri hanem előtte már kérte (de nem vásárolta meg) a Webgalamb honlapján, a www.webgalamb.hu címen! Nem kell még másfél hétig várnia vele, hogy kipróbálja, hiszen ezalatt az idő alatt rengeteg ügyfelünk számára be is hozza az árát. Minél előbb elkezdi használni annál előbb termel önnek bevételt!

Az Online Marketing Expo-ról bővebb információkat és a jelentkezési lapot a www.marketingexpo.hu címen talál, az egy hónapig ingyenes Webgalamb szoftvert pedig a www.webgalamb.hu/megrendeles.php címen kérheti.

Nem ismeri még a Webgalamb szoftvert? Kíváncsi rá, hogy miért ez az egyetlen hírlevél szoftver amit nevük, honlapjuk megadásával több százan ajánlanak oldalunkon? Itt az idő, hogy megtudja miért ennyire népszerű és miképp növelheti meg az ön bevételeit is.

Kattintson a tovább linkre, olvassa el az akció részletes leírását és ügyfeleink ajánlóit.

(more…)

Kenyér ingyen

Kontár honlapkészítőNagyon népszerű kereső kifejezés a google-ben a “honlapkészítés ingyen”. Pedig mindenki tudja, hogy semmi sincs ingyen. Főleg azok a dolgok nem amelyek ha jól vannak elkészítve akkor pénzt hoznak a tulajdonosnak.

A weblapkészítés tízezer forintért, keresőoptimalizálás ötezer forintért, és hasonló hirdetések, kecsegtetőek sokak számára. De valóban minőségi eredményt várhatunk néhány ezer forint ellenében egy olyan feladatért ami komoly felkészültséget, szaktudást, sokéves rutint és rengeteg munkaórát igényel?

Nem az a drága honlap ami sokba kerül hanem ami kevés pénzt hoz!

(more…)

A visszaszámlálás elkezdődött

A visszaszámlálás elkezdődöttMár csak két hét van hátra a Webgalamb 3 megjelenéséig, október 15-től elérhető lesz hazánk legnagyobb tudású, egyszeri díjas hírlevél szoftvere.

Mai bejegyzésemben bemutatom a Webgalamb 3-hoz készült reklám videót, ami a szoftver mellett az e-mail marketing lehetőségeiről is beszél. Érdemes végignéznie, a mindössze három perces kisfilmet. Ám először egy nagyon kedvező, ám csak rövid ideig élő lehetőségről írok:

A szoftver rengeteg újítást és hasznos új funkciót fog tartalmazni ám csak nettó tízezer forinttal lesz drágább a jelenlegi verziónál, tehát egyszer kerül önnek csak pénzébe a szoftver, nettó 38.900 forintért korlátlan számban és korlátlan ideig reklámozhat ügyfeleinek.

Viszont nem érdemes a vásárlással megvárni a megjelenést mivel azok akik már jelenleg is Webgalamb 2 tulajdonosok, vagy két héten belül megveszik a jelenlegi verziót, azoknak az új szoftver árából elképesztően nagy kedvezményt adunk.

(more…)

Titkos árak.

ÁrakMa már Magyarországon is a vásárlások nagyon jelentős része az interneten történik. Ennél is nagyobb mértékben maga a vásárlás nem a világhálón zajlik ám ott informálódik az ügyfél, ott hasonlítja össze a termékeket, szolgáltatásokat. Tehát gyakorlatilag az interneten található információk alapján dönti el, hogy végül hol és mit fog vásárolni.

Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy tulajdonképpen mit is keresnek látogatói weboldalán. Az nyilvánvaló, hogy azért keresik fel, hogy ott információkat találjanak termékeiről szolgáltatásairól. S gondolom az sem okoz meglepetést, hogy a leggyakrabban keresett információ az ár. Ez külföldön sincs másképp, de itthon még inkább jellemző.

Mégis rengeteg weboldalt látni ahol nincsenek feltüntetve árak, nagyon sok olyan ügyfelünk van nekünk is, akik különböző okokból nem tüntetik fel, hogy mennyiért lehet náluk vásárolni. De ezzel gyakorlatilag kihúzzák a weboldal lába alól a talajt, pont a lényegét veszítheti el az oldal.

Nézzük tehát miért rossz a kifogása annak aki nem tünteti fel árait.

(more…)