"alkalmazás" címkéhez tartozó bejegyzések

Ingyenes Facebook és WordPress alkalmazások

Ingyenes Facebook és WordPress alkalmázasokKét olyan alkalmazást mutatok be amelyek nagy segítséget nyújtanak neked, hogy a hírlevélszoftveredet a lehető legnagyobb hatásfokkal ki tudd használni.

Mind a két alkalmazás teljesen ingyenes és mindössze pár kattintással aktiválható is.

Megmutatom, hogy miképp tudsz hírlevél feliratkozást készíteni a Facebook oldaladra, és milyen könnyen összekötheted hírlevél szoftvered a WordPress honlapoddal.

Nézzük, hogy az ingyenes alkalmazásokat, hogy tudod bekapcsolni.

(more…)

Hogyan hoz vevőket a Facebook?

Ingyenes Webgalamb Facebook AlkalmazásVan egy módszer amivel garantáltan meg lehet növelni a hírlevél feliratkozók számát. S ezzel egyúttal persze a vásárlók számát is.

Több internetes kutatás bizonyította már, hogy ha a cége Facebook oldalán is elhelyez egy lapot ahol fel tudnak iratkozni látogatói, akkor a feliratkozók száma drasztikusan megnövekszik.

Egy ilyen Facebook oldalt létrehozni nem elképesztően nehéz. De.

Kell hozzá webmester aki ért is a közösségi oldalhoz, hogy beállítsa az új fület. Kell hozzá grafikus aki formázza a szöveget és az űrlapot. Plusz kell egy olyan ember aki ismeri a html és a css kódok rejtelmeit, hiszen ezt be is kell illeszteni az oldalba. Ez nem csak időbe, hanem pénzbe is kerül.

De van ennél sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldás is. Ingyen!

(more…)