"akció" címkéhez tartozó bejegyzések

Ingyen marketing könyvek

Ingyen Marketing KönyvekVálassz magadnak ajándékba marketing könyveket!

Ebben a hónapban nem csak az eszközöket kapod meg tőlünk ahhoz, hogy sikeresebb legyél az interneten, hanem most a tudást is oda szeretnénk adni neked.

Kiválasztottunk 10 olyan marketing témájú könyvet amelyekből mi és az ismert marketing szakértők is tanultak. Kifejezetten olyanokat kerestünk amik nem iskolai anyagokat és száraz szakszövegeket mondanak, hanem kisvállalkozások számára is azonnal használható, kézzelfogható segítséget nyújtanak. Ezekből válogathatod össze a kedvedre valókat.

Ahhoz, hogy a 10 marketing könyvből összeállíthasd az ingyen könyvcsomagodat csak a következőt kell tenned:

(more…)

25% Webgalamb kedvezmény

Online Marketing Expo - WebgalambÚgy adunk 25% kedvezményt, hogy nem is kell vásárolnia!

Miképp lehetséges ez? Úgy, hogy ha jövő héten pénteken, azaz 2010 Október 15.-én Az Online Marketing Expo-n kitölti kuponunkat és kéri a Webgalamb egy hónapig ingyenes változatát. Nem kell megvásárolni a szoftvert, hogy a kedvezményt megkapja, elég ha kipróbálja és amikor a vásárlás mellett dönt 12.500 forinttal olcsóbban veheti meg a Webgalamb hírlevél szoftvert! Mindössze egy napig és egy helyen élhet a rendkívüli kedvezményünkkel.

FONTOS!

Akkor is élhet a kedvezménnyel ha az ingyenes próba verziót nem az Expo-n kéri hanem előtte már kérte (de nem vásárolta meg) a Webgalamb honlapján, a www.webgalamb.hu címen! Nem kell még másfél hétig várnia vele, hogy kipróbálja, hiszen ezalatt az idő alatt rengeteg ügyfelünk számára be is hozza az árát. Minél előbb elkezdi használni annál előbb termel önnek bevételt!

Az Online Marketing Expo-ról bővebb információkat és a jelentkezési lapot a www.marketingexpo.hu címen talál, az egy hónapig ingyenes Webgalamb szoftvert pedig a www.webgalamb.hu/megrendeles.php címen kérheti.

Nem ismeri még a Webgalamb szoftvert? Kíváncsi rá, hogy miért ez az egyetlen hírlevél szoftver amit nevük, honlapjuk megadásával több százan ajánlanak oldalunkon? Itt az idő, hogy megtudja miért ennyire népszerű és miképp növelheti meg az ön bevételeit is.

Kattintson a tovább linkre, olvassa el az akció részletes leírását és ügyfeleink ajánlóit.

(more…)

Wolf Gábor interjú

Wolf GáborWolf Gábor neve szerintem keveseknek ismeretlen. Ha ma egy hazai kisvállalkozás tulajdonosa az interneten keres segítséget ahhoz, hogy vállalkozása sikeresebb legyen biztos, hogy találkozni fog Gáborral és cégével a Marketing Commando-val.

Októberben Gáborék ismét egy olyan nagy dobásra készülnek aminek mi is részesei leszünk a Webgalamb szoftverrel. Ennek kapcsán beszélgettünk.

– Mi és hol lesz október 15.-én?

Szia Adrián, üdvözlöm a Chrome Ball partnereit, olvasóit!
Újra nyílik a kkv Marketing Expo, ami egyszerre marketing konferencia, kiállítás és vásár. Ez a magyarországi kis- és középvállalati marketing legnagyobb rendezvénye – tehát annak a vállalkozónak, cégvezetőnek, aki csak egy kicsit is marketing-orientált, mindenképp itt a helye!

Stílusosan egy jéghokipályán rendezzük meg, a Jégpalotában, hiszen ezekkel a marketing stratégiákkal a jég hátán is meg lehet élni!

– Mennyibe kerül a belépő és miért, kiknek éri meg eljönni?

(more…)

Webrobbanás

WebrobbanásNéhány hónappal ezelőtt megkeresett Szabó Gábor, a webforgalom.hu szerzője, és azt kérdezte tőlem, hogy lenne-e kedvem segíteni a weboldal tulajdonosok felvilágosításában.

Kicsit meglepődtem, de miután elmagyarázta, hogy mire is gondol, azonnal igent mondtam.

Gábor ugyanis azt a célt tűzte ki, hogy készít egy látogatottságnövelési útmutatót, ami végre segít eligazodni ezen az ingoványos terepen. Segít abban, hogy a honlap tulajdonosok új látogatottságnövelési technikákat ismerhessenek meg, és képesek legyenek eldönteni, hogy az ő oldalukhoz melyik technikák illenek a legjobban. Legyenek képesek észrevenni, hogy nincsenek univerzális csodaszerek. Nem hatékony minden esetben a keresőoptimalizálás, a közösségi média jelenlét vagy egy partnerprogram. Emellett nagy hangsúlyt akart fektetni a nélkülözhetetlen alapokra is. Hiszen mit sem ér, hogy sok látogató érkezik az oldalra, ha azok azonnal nyomnak a vissza gombra, vagy kattintanak a bezárásra.

A végeredmény minden várakozásomat felülmúlta!

(more…)

A visszaszámlálás elkezdődött

A visszaszámlálás elkezdődöttMár csak két hét van hátra a Webgalamb 3 megjelenéséig, október 15-től elérhető lesz hazánk legnagyobb tudású, egyszeri díjas hírlevél szoftvere.

Mai bejegyzésemben bemutatom a Webgalamb 3-hoz készült reklám videót, ami a szoftver mellett az e-mail marketing lehetőségeiről is beszél. Érdemes végignéznie, a mindössze három perces kisfilmet. Ám először egy nagyon kedvező, ám csak rövid ideig élő lehetőségről írok:

A szoftver rengeteg újítást és hasznos új funkciót fog tartalmazni ám csak nettó tízezer forinttal lesz drágább a jelenlegi verziónál, tehát egyszer kerül önnek csak pénzébe a szoftver, nettó 38.900 forintért korlátlan számban és korlátlan ideig reklámozhat ügyfeleinek.

Viszont nem érdemes a vásárlással megvárni a megjelenést mivel azok akik már jelenleg is Webgalamb 2 tulajdonosok, vagy két héten belül megveszik a jelenlegi verziót, azoknak az új szoftver árából elképesztően nagy kedvezményt adunk.

(more…)