A visszaszámlálás elkezdődött
Kategória: email marketing ● Címke: , , , , , 11 hozzászólás

A visszaszámlálás elkezdődöttMár csak két hét van hátra a Webgalamb 3 megjelenéséig, október 15-től elérhető lesz hazánk legnagyobb tudású, egyszeri díjas hírlevél szoftvere.

Mai bejegyzésemben bemutatom a Webgalamb 3-hoz készült reklám videót, ami a szoftver mellett az e-mail marketing lehetőségeiről is beszél. Érdemes végignéznie, a mindössze három perces kisfilmet. Ám először egy nagyon kedvező, ám csak rövid ideig élő lehetőségről írok:

A szoftver rengeteg újítást és hasznos új funkciót fog tartalmazni ám csak nettó tízezer forinttal lesz drágább a jelenlegi verziónál, tehát egyszer kerül önnek csak pénzébe a szoftver, nettó 38.900 forintért korlátlan számban és korlátlan ideig reklámozhat ügyfeleinek.

Viszont nem érdemes a vásárlással megvárni a megjelenést mivel azok akik már jelenleg is Webgalamb 2 tulajdonosok, vagy két héten belül megveszik a jelenlegi verziót, azoknak az új szoftver árából elképesztően nagy kedvezményt adunk.

Ha csak a különbözetet kellene fizetni az is nagyon olcsó lenne, de még ennél is kevesebbért, a különbözet feléért lehet majd áttérni.

Tehát akik már megvásárolták vagy még két hétig megvásárolják a Webgalamb 2-est azok a hármas megjelenésekor mindössze nettó 5.000 forintért térhetnek át az új verzióra!

Ne feledje, ingyen próbálhatja ki a szoftvert, semmit nem kockáztat, s ha most lép akkor még plusz kedvezményeket is kap! Kattintson ide és rendelje meg most a hírlevél szoftvert!

S végezetül íme a reklámvideó ami amellett, hogy a Webgalamb 3-ast és az email marketinget bemutatja jó példa arra is, hogy ma már a reklámfilmek nem csak a multik eszközei arra, hogy profitot termeljenek.

Tetszett a reklámfilm? Ön is szeretne hasonlót weboldalára? Webvideó oldalunkon bővebben is olvashat erről a szolgáltatásunkról.

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
11 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Dr. Mészáros Ádám http://www.parkapcsolatikonfliktusok.hu

  Ez igen!

  Várom az október 15-öt!


 2. Oszvald Karesz http://jogaotthon.hu

  Nagyon jó a reklám videó, de én kivenném a Rambot a végéről komolytalanná teszi az egészet. Lelőjük a terméket amikor el kéne adni.
  Ez csak az én véleményem, nem biztos hogy mindenki így értelmezi.

  Én már különben használom az előző verziót és biztos, hogy át fogok térni a háromra.

  További sikeres munkát kívánok.

  Oszvald Karesz a JogaOtthon.hu szerzóje


 3. PáhiLaci http://www.csempepiramis.hu

  Sztem is nagyon jó lett a reklám videó, de én Rambot és is hanyagolnám a végéről.

  Érdeklődve várom az új verziót!


 4. Szász Miklós http://www.online-internet-marketing.ro/

  Használom a webgalambot és igen áttérek az új verzióra mert szerintem megéri.
  A reklám nagyon jó… de amennyire jó annyira nem kell hozzá a Rambo a végére. Nem tudom miért de a Vágó János kvízműsora jutott eszembe miközben a reklámot néztem (talán a hangulata miatt) de a vége olyan hatást keltett bennem mintha a Vágó hintalovon menne ki a szimpadra.
  Amúgy a reklám tehnikailag is nagyon megálja a helyét.


 5. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Örülök, hogy tetszik a videó. A Rambo egy kis önirónikus adalék hozzá, hogy látszódjon nem vesszük magunkat annyira komolyan. S mert a reklám mozi előzetes hangulatú, ráadásul a narrátor Gáti Oszkár aki Stallone magyar hangja szokott lenni a filmjeiben ezért kézenfekvőnek tűnt egy ilyen kis paródia bele.


 6. Péter http://zsibvasar.hu

  Szerintem a Rambó a végéről érzelmeket vált ki. Nálam sem pozitív teljesen, de továbbküldtem, hogy ‘Ez milyen már?’. Enélkül nem biztos hogy továbbküldtem volna.


 7. Én a Józsi

  Nekem bejön ez a Rambós rész. Látszik rajta, hogy profin van megcsinálva, nem viszi le a minőséget. Ráadásul kicsit feloldja az epikus hangulatot.

  Amúgy Péter ráérzett, hogy mi az egyik lényege egy ilyen reklámnak, hiszen amellett, hogy bemutat valamit, kedvet csinál valamihez el kell érni azt is, hogy a nézők megosszák, továbbküldjék másiknak is. Szóval zsír.


 8. Szabó Zsolt http://www.careers-worldwide.com

  A videóhoz gratulálok … Ne haragudj, hogy így írom, de beszarás, beh…, hogy mennyire jó. Gratulálok nektek, mert nagyon jó szoftver. Nekem már két oldalamon is ez fut. Október 16.-án lesz egy éve, hogy fut a http://www.careers-worldwide.com oldalon hiba nélkül a szoftver.

  Csak mehetne már az up a 3-ra :), nem mintha elégetlen lennék, de egyszerűen állat a videó.

  Jah és Rambo a Király 🙂

  Kellemes napot kívánok!

  Zsolti


 9. pErey

  Király a videó, engem nem zavart a poén a végén. Remélem a szoftver is legalább ennyire minőségi lesz, de az eddigi munkáitok alapján biztos vagyok benne, hogy az lesz. További sok sikert!


 10. Teri http://www.lelkitaplalek.com

  Nekem marhara tetszett az egesz es Rambo feldobta a veget. (a jol hasznalt es idozitett humor szerintem nagyon hatasos azoknal, akiknek van humorerzekuk)

  Teri


 11. Zsolek http://www.royalbonus.com

  Tényleg nagyon ütősre sikerült ez a videó! Marketing szempontból szerintem nagyon jó a Rambó, mert tényleg sokan fogják küldözgetni. A zene is kiváló, szóval minden elismerésem!Szólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Ingyen marketing könyvek
25% Webgalamb kedvezmény
Wolf Gábor interjú
Webrobbanás