25% Webgalamb kedvezmény
Kategória: email marketing ● Címke: , , , , 5 hozzászólás

Online Marketing Expo - WebgalambÚgy adunk 25% kedvezményt, hogy nem is kell vásárolnia!

Miképp lehetséges ez? Úgy, hogy ha jövő héten pénteken, azaz 2010 Október 15.-én Az Online Marketing Expo-n kitölti kuponunkat és kéri a Webgalamb egy hónapig ingyenes változatát. Nem kell megvásárolni a szoftvert, hogy a kedvezményt megkapja, elég ha kipróbálja és amikor a vásárlás mellett dönt 12.500 forinttal olcsóbban veheti meg a Webgalamb hírlevél szoftvert! Mindössze egy napig és egy helyen élhet a rendkívüli kedvezményünkkel.

FONTOS!

Akkor is élhet a kedvezménnyel ha az ingyenes próba verziót nem az Expo-n kéri hanem előtte már kérte (de nem vásárolta meg) a Webgalamb honlapján, a www.webgalamb.hu címen! Nem kell még másfél hétig várnia vele, hogy kipróbálja, hiszen ezalatt az idő alatt rengeteg ügyfelünk számára be is hozza az árát. Minél előbb elkezdi használni annál előbb termel önnek bevételt!

Az Online Marketing Expo-ról bővebb információkat és a jelentkezési lapot a www.marketingexpo.hu címen talál, az egy hónapig ingyenes Webgalamb szoftvert pedig a www.webgalamb.hu/megrendeles.php címen kérheti.

Nem ismeri még a Webgalamb szoftvert? Kíváncsi rá, hogy miért ez az egyetlen hírlevél szoftver amit nevük, honlapjuk megadásával több százan ajánlanak oldalunkon? Itt az idő, hogy megtudja miért ennyire népszerű és miképp növelheti meg az ön bevételeit is.

Kattintson a tovább linkre, olvassa el az akció részletes leírását és ügyfeleink ajánlóit.

Az akció részvételi szabálya

A kedvezményt kizárólag Az Online Marketing Expo-n, 2010 október 15.-én a Webgalamb standjánál leadott kuponnal lehet érvényesíteni. Utólag nem tudjuk elfogadni a kupont.

Az ott leadott kuponok alapján október 22-ig e-mailben elküldjük az ingyenesen használható próbaverziót, melyben semelyik funkció nincs tiltva, teljes értékűen használhatja a szoftvert. A vásárláskor e-mailben küldjük a véglegesítő kódot amit csak be kell írni a szoftverben a megfelelő helyre, így a próbaidő alatt felvitt adatai, olvasói, levelei, stb. nem vesznek el.

A 30 napos próbaidőt követően ha a vásárlás mellett dönt akkor a kedvezményes, nettó 28.900 forintos áron vásárolhatja meg a szoftvert! A kupon kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, ha nem felel meg a szoftver nem számlázzuk önnek és a harmincadik napot követően automatikusan leáll.

A kedvezmény csak 2010 november 22.-ig beérkezett fizetés esetén vehető igénybe.

Akik a Webgalambot ajánlják

A szoftver honlapján is rengeteg ajánlót olvashat, ám ott a helyszűke miatt a 100. ajánlónál nem írtunk ki többet. Viszont a Webgalamb Facebook oldalán minden ajánlót elolvashat olyan ügyfeleinktől akik ajánlót írtak nekünk és engedélyezték, hogy publikáljuk.

Kattintson ide és olvassa el mások mit mondanak a hírlevél szoftverről!

Webgalamb ajánlók

Kövess minket a Facebook-on:
Oszd meg ezt a bejegyzést:


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:
5 hozzászólás (szólj hozzá te is)


 1. Antal Ibolya

  Jól értelmezem, hogy akkor is élhetek a kedvezénnyel, hogy ha mi ezen a hétvégén rendelünk egy ingyen verziót kipróbálásra? A kiállításon pedig nem kérünk újat hanem csak megadjuk az adatainkat?


 2. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Igen, kedves Ibolya, jól értelmezte, nyugodtan lehet kérni a próbaverziót és ki lehet addig is próbálni.


 3. Mokáné dr. Komlódi Eszter http://csikung.eu/

  Én korábban kértem már a szoftvert kipróbálásra, de semmilyen körülmények között nem tudtam elindítani. Megyek az expora is, de addig is kérhetek hozzá segítséget, mert szeretném megvásárolni. Üdv. Eszter


 4. Chrome Ball http://www.chromeball.com

  Természetesen segítünk kedves Eszter! Kérem hívja fel a Webgalamb ügyfélszolgálatát a 0696 519 833-as számon és kollégáim segíteni fognak.

  Javítás:

  A cikkben elírtam a kedvezmény mértékét, nem 12.000 hanem 12.500 forint. Azaz nettó tízezer. Elnézést az elírásért, javítom és gondolom ez nem probléma senkinek. 🙂


 5. Király Péter http://teneriferepulojegy.hu

  okSzólj hozzá te is:

e-mail:
hozzá-
szólás:
 További bejegyzéseink hasonló témában:

Ingyen marketing könyvek
Wolf Gábor interjú
Webrobbanás
A visszaszámlálás elkezdődött