2013 áprilisi archívum

A szuper Marketing Szuperkonferencia

Marketing SzuperkonferenciaSzerinted 8 hét alatt meglehet növelni egy cég forgalmát a százszorosára? Meglehet! Erre láttunk egy élő példát, ezt mutatjuk most meg.

Idén is ott voltunk a Marketing Commando prémium rendezvényén, a Marketing Szuperkonferencián. Ezt a rendezvényt ha kisvállalkozásod van, valószínűleg nem kell bemutatnunk. Ha mégsem ismernéd, de cégedből a maximumot akarod kihozni, szeretnél egy olyan előadás sorozatot látni ahol a marketing szakma legjobbjai a legújabb módszereket megosszák veled akkor mielőbb keresd fel a Marketing Commando Facebook oldalát.

Az MSZK-án (a konferencia rövidített neve) minden évben kiosztják az Év Marketingese díjat. A jelentkezők nem marketingesek, hanem kisvállalkozók, akik rendkívüli eredményeket értek el cégük marketingjében. Idén Kreisz Eszter nyerte el a díjat. Megmutatta, hogy a megfelelő marketing eszközökkel 8 hét alatt akár a 100-szorosára is növelhető a cég forgalma. Az előadását most te is megnézheted videón. Külön öröm nekünk, hogy a Webgalamb szoftverünkkel mi is segíthettük a sikerét.

Nézd meg milyen marketing technikákat használt Eszter a megdöbbentő eredményhez.

(more…)