2012 októberi archívum

1 egyszerű módszer: 3x több levélmegnyitás és 5x több vevő
Kategória: email marketing — Címke: , , ,

Enneagram Email Marketing - Szombati OrsolyaMinden vállalkozó keresi azt a reklám lehetőséget ami egyszerre hatékony és mégis van annyira új, hogy a használatával azonnali előnyt tehet vele a konkurenciáival szemben.

A mai bejegyzésben bemutatok egy olyan egyszerű e-mail marketing módszert amivel nem csak a levélmegnyitásodat tudod könnyedén megsokszorozni, hanem az eladásaidat is!

A módszer Szombati Orsolya és csapata a Sales Akadémia fejlesztette tökélyre. Orsiról 16 éve foglalkozik értékesítéssel és köztudott róla, hogy profi a szakmájában, több vezető magazinban publikál (Profession.hu,Origo Vállalkozói Negyed, HR Portálon, Ugyvezeto.hu szakmai magazin, stb.), valamint rengeteg kisvállalkozásnak és ismert multinacionális cégnek tart tréningeket.

Az email marketing technika sikeréről és hatékonyságáról sokat elmond, hogy amióta elérhető mások számára is, több országos marketing rendezvényre (Marketing Szuperkonferencia, Marketing Expo, stb.) és konferenciára (Adónavigátor Konferencia, Otthon Centrum Tanácsadói Nap, Megoldás nap) hívták meg előadni ebben a témában.

Mi személyesen ismerjük őt és a módszert is, első kézből mondhatom, hogy valóban működő és pénzt termelő eszközről van szó.

Na de nézzük mi is ez a megoldás.

(more…)