2012 januári archívum

Webgalamb 4 előzetes / 2

Webgalamb 4– Levélküldés feliratkozási adatok alapján.
– Határidőhöz, darabszámhoz kötött levelek.
– Blogértesítő amit csak egyszer kell megírni.
– Tesztküldés már a levél írásánál.
– Internetes oldalak a hírlevélszoftverrel.
– Statisztika az űrlapmezőkhöz is.
– Automata mérése a linkre kattintásoknak.
– Profilfotó a feliratkozott olvasókról.

Ez csak néhány a Webgalamb 4 új funkcióiból. A mai bejegyzésben röviden bemutatom, hogy ezek az új funkciók miképp teszik könnyebbé és hatékonyabbá az e-mail marketingedet.

Ez a bejegyzés főleg azoknak lesz érdekes akik már használják a hírlevél szoftverünket. De akkor is olvasd el ha te még nem, mert biztos vagyok benne, hogy találsz olyan funkciót aminek nagy hasznát vennéd céged marketingjében.

Kezdjük a legfontosabbal, ami alapjaiban változtatja meg a Webgalamb működését.

(more…)

Webgalamb 4 előzetes / 1

Webgalamb 4 marketing szoftverA visszaszámlálás megkezdődött, február elsején megjelenik a legnépszerűbb egyszeri díjas hazai e-mail marketing szoftver, a Webgalamb 4-es verziója.

A hazai kisvállalkozások szinte mindegyikének egy remek és költséghatékony reklámeszköz a hírlevél, alig van olyan cég aminek ne tudná az email marketing megnövelni a bevételeit és egyszerűbbé tenni a mindennapjait.

Biztos vagyok benne, hogy az olvasóink többsége tudja már ezt tapasztalatból. Ha te mégis azon kevesek közé tartozol akik még nem használják az e-mail marketinget és a hírlevelezést akkor főképp érdemes most ezt a cikket elolvasnod.

A mai cikkben a Webgalamb 4 rengeteg hasznos új funkciójából szemezgetünk párat, valamint eláruljuk azt is, hogy miért érdemes még ebben a hónapban megvenni a hármast és nem megvárni a négyes megjelenését.

Kezdjük a piszkos anyagiakkal, azzal, hogy mennyibe fog kerülni a Webgalamb 4.

(more…)