2010 októberi archívum

25% Webgalamb kedvezmény

Online Marketing Expo - WebgalambÚgy adunk 25% kedvezményt, hogy nem is kell vásárolnia!

Miképp lehetséges ez? Úgy, hogy ha jövő héten pénteken, azaz 2010 Október 15.-én Az Online Marketing Expo-n kitölti kuponunkat és kéri a Webgalamb egy hónapig ingyenes változatát. Nem kell megvásárolni a szoftvert, hogy a kedvezményt megkapja, elég ha kipróbálja és amikor a vásárlás mellett dönt 12.500 forinttal olcsóbban veheti meg a Webgalamb hírlevél szoftvert! Mindössze egy napig és egy helyen élhet a rendkívüli kedvezményünkkel.

FONTOS!

Akkor is élhet a kedvezménnyel ha az ingyenes próba verziót nem az Expo-n kéri hanem előtte már kérte (de nem vásárolta meg) a Webgalamb honlapján, a www.webgalamb.hu címen! Nem kell még másfél hétig várnia vele, hogy kipróbálja, hiszen ezalatt az idő alatt rengeteg ügyfelünk számára be is hozza az árát. Minél előbb elkezdi használni annál előbb termel önnek bevételt!

Az Online Marketing Expo-ról bővebb információkat és a jelentkezési lapot a www.marketingexpo.hu címen talál, az egy hónapig ingyenes Webgalamb szoftvert pedig a www.webgalamb.hu/megrendeles.php címen kérheti.

Nem ismeri még a Webgalamb szoftvert? Kíváncsi rá, hogy miért ez az egyetlen hírlevél szoftver amit nevük, honlapjuk megadásával több százan ajánlanak oldalunkon? Itt az idő, hogy megtudja miért ennyire népszerű és miképp növelheti meg az ön bevételeit is.

Kattintson a tovább linkre, olvassa el az akció részletes leírását és ügyfeleink ajánlóit.

(more…)