2010 májusi archívum

A Világvége kampány

Világvége marketing kampányAhogy legutóbbi bejegyzésemben írtam néhány hete egy kicsit rendhagyó reklámvideót jelentettünk meg Világvége Magyarországon címmel. Nem egyszerűen arról van szó, hogy csináltunk egy videót, feltettük a youtube-ra és kész. Volt felvezetés ami miatt az első órában majdnem ezren látták a filmet és van koncepció ami miatt aktuális maradhat a film, azóta is jó pár százan nézik meg nap mint nap.

A reklám sem az aminek első látásra tűnik, sőt az sem aminek másodszori látásra. Ez ugyanis nem csak egy Webgalamb® reklám. Mi nem vagyunk marketing tanácsadók hanem megoldás szállítók, azaz az eszközöket adjuk a sikeres online marketinghez. De mivel annyian kérdezték, hogy miképp vittük végig a kampányt, mi van a háttérben ezért leírom, hátha önnek is ötleteket ad.

Tehát akkor nézzük mi van a háttérben.

(more…)

Eljött a világvége

Világvége MagyarországonNéhány hete a twitteren és különböző fórumokon egyre többen beszéltek egy bizonyos weboldalról. Az oldal beharangozója arról szólt, hogy megmutatja milyen lenne ha végre egy szokásos amerikai mozifilmben a világvége és egyéb – az egész földet érintő – események végre nem csak amerikában játszódnának.

Persze ettől függetlenül azért tudni lehetett, hogy ez egy marketing technika beharangozója lesz. Tegnap éjjel 11-kor eljött végre a “világvége”, azaz megtekinthető a tartalom is az oldalon, ami nem más mint egy videó. Ígérem többet is írni fogok róla, hogy mi is ez az egész, de előtte javaslom kattintson a tovább linkre és nézze meg a pár perces kisfilmet.

.
(more…)