2010 márciusi archívum

Tippek nyereményjátékhoz

Nyereményjáték tippekNyereményjátékot csinálni sok szempontból is megéri ám vannak bizonyos kritériumok amiket figyelembe kell venni amikor előkészíti a játékot. Olyan elemek és lehetőségek amivel sokszorosára növelhető az eredmény.

Amikor egy cég ilyen játékot készít akkor annak általában egy fő oka szokott lenni. Címlistát gyűjteni vele. Ha jól van felépítve a játék akkor rövid időn belül jelentős adatbázist lehet építeni, de ha néhány extra csavarral bővíti akkor ennél sokkal többet is ki lehet hozni belőle.

A mai bejegyzésben végigvezetem egy virtuális nyereményjátékon ahol látni fogja, hogy sokkal több rejlik ebben a lehetőségben mint gondolná.

Nézzük tehát lépésről lépésre.

(more…)

Kenyér ingyen

Kontár honlapkészítőNagyon népszerű kereső kifejezés a google-ben a “honlapkészítés ingyen”. Pedig mindenki tudja, hogy semmi sincs ingyen. Főleg azok a dolgok nem amelyek ha jól vannak elkészítve akkor pénzt hoznak a tulajdonosnak.

A weblapkészítés tízezer forintért, keresőoptimalizálás ötezer forintért, és hasonló hirdetések, kecsegtetőek sokak számára. De valóban minőségi eredményt várhatunk néhány ezer forint ellenében egy olyan feladatért ami komoly felkészültséget, szaktudást, sokéves rutint és rengeteg munkaórát igényel?

Nem az a drága honlap ami sokba kerül hanem ami kevés pénzt hoz!

(more…)