2010 februári archívum

Teszteltünk 20 popup-ot

20 popup tesztLeteszteltünk 20 féle popup, azaz felugró ablakos megoldást, hogy lássuk valójában melyik is a hatékonyabb. Nagyon tanulságos, néhány pontban a várt hatékonyságot mutatták a változatok, míg voltak olyan megoldások amelyek kifejezetten meglepő eredményeket produkáltak.

A tesztnél most nem a tartalomra fókuszáltunk hanem a megjelenésre, a tartalom majd egy következő lépcső lesz. A szövegezést sem módosítottuk hanem a felugró ablak méretét, színét, formáját, elrendezését és késleltetését.

Nézzük akkor lépésről lépésre, miképp építettük fel és milyen eredményeket hozott a 20 popup tesztje.

(more…)

Marketing Expo és Webgalamb

Január végén került megrendezésre a Lurdy házban Wolf Gábor és csapata szervezésével a Marketing Expo, amin mi is részt vettünk a Webgalamb® szoftver kiállítójaként. Erről készített videónkat szeretném most bemutatni.

A látogatók egy jól működő és hatásos marketing eszközt keresve jöttek oda hozzánk, és úgy gondolom elégedetten távoztak, hisz több mint 200 cég és magánszemély döntött a Webgalamb kipróbálása mellett. Az elképesztő sikerért köszönetet szeretnék mondani minden érdeklődőnek, meglévő ügyfeleinknek és a szervezőknek.

Szoftverünk egy példánya kipróbálható volt a standunknál, így a látogatók el tudták mondani a véleményünket a Webgalambról, néhány videó interjú is készült.

Nézze meg a kiállításon készített filmünket:

(more…)