2009 októberi archívum

Megjelent a Webgalamb 3
Kategória: email marketing — Címke: , , ,

Megjelent a Webgalamb 3Köszönetet szeretnék mondani!

Köszönetet minden régi és új ügyfelünknek, ugyanis a pár napja megjelent Webgalamb szoftver hármas verziójának elképesztően kedvező fogadtatása, népszerűsége még minket is meglepett.

Persze mi tudtuk jól, hogy milyen nagy értéket adhat egy vállalkozás számára a szoftver. Ám az, hogy a megjelenést követő pár órán belül régi ügyfeleink több mint egynegyede (!) azonnal megrendelte az új programot jól mutatja, hogy már rengeteg vállalkozó van tisztában azzal, hogy az internet és azon belül az e-mail marketing már nem pusztán csak lehetőség hanem egy olyan eszköz amit vétek kihasználatlanul hagyni.

Mit adunk a szoftverhez plusz ajándékként?

(more…)

A visszaszámlálás elkezdődött

A visszaszámlálás elkezdődöttMár csak két hét van hátra a Webgalamb 3 megjelenéséig, október 15-től elérhető lesz hazánk legnagyobb tudású, egyszeri díjas hírlevél szoftvere.

Mai bejegyzésemben bemutatom a Webgalamb 3-hoz készült reklám videót, ami a szoftver mellett az e-mail marketing lehetőségeiről is beszél. Érdemes végignéznie, a mindössze három perces kisfilmet. Ám először egy nagyon kedvező, ám csak rövid ideig élő lehetőségről írok:

A szoftver rengeteg újítást és hasznos új funkciót fog tartalmazni ám csak nettó tízezer forinttal lesz drágább a jelenlegi verziónál, tehát egyszer kerül önnek csak pénzébe a szoftver, nettó 38.900 forintért korlátlan számban és korlátlan ideig reklámozhat ügyfeleinek.

Viszont nem érdemes a vásárlással megvárni a megjelenést mivel azok akik már jelenleg is Webgalamb 2 tulajdonosok, vagy két héten belül megveszik a jelenlegi verziót, azoknak az új szoftver árából elképesztően nagy kedvezményt adunk.

(more…)