2009 szeptemberi archívum

Webgalamb 3 előzetes

Webgalamb 3Hatalmas várakozás előzi meg a Webgalamb legújabb változatát. Naponta kapjuk a kérdéseket, hogy mikor jelenik meg, milyen funkciók és új eszközök lesznek benne. Nagyon örülünk a komoly érdeklődésnek és mivel októberben közepén várható a megjelenés ezért itt a blogon írok néhány újdonságról.

A hírlevél szoftvereknél, de főképp a Webgalambnál már megszokott lehetőségek az időzített és követő levelek küldésének lehetősége, olvasók exportja és importja, grafikonok és statisztikák, valamint a mindenben korlátlan felhasználás már alapvető lehetőség.

Ezért most ezekről nem is írok, mindössze néhány olyan újdonságot emelek ki, amelyek a hazai piacon nem csak ritkák hanem példa nélküliek.

Elsőként a két, talán legnagyobb horderejű dolog az úgynevezett akció linkek és a versenyeztetés, más névvel a-b tesztelés az amit kiemelten megemlítenék.

Jöjjön akkor most egy rövid előzetes arról, hogy mitől lesz a Webgalamb 3 az ország legjobb email marketing szoftvere.

(more…)

Ügyfelek odaátról.

hirlevél feliratkozásA legtöbben úgy vagyunk vele, hogy amikor a hírlevelekről vagy e-mail marketingről hallunk, akkor automatikusan az internet és a weboldalas feliratkozó gyűjtés jut eszünkbe. Szinte az összes kisvállalkozás aki használja az e-mail marketinget csak abban gondolkodik, hogy a weboldalán miképp tudna még több feliratkozót, potenciális ügyfelet gyűjteni.

Az online marketingesek többsége, akik (mint mi is) az internettel dolgoznak és majdhogynem kizárólag az internet segítségével szerzik ügyfeleiket, hajlamosak vagyunk elfelejteni azt a lényeges dolgot, hogy a vállalkozások java még mindig boltokban, irodákban működik. Nekik pedig létezik egy másik nagyon egyszerű, ám garantáltan hatékony módszer is, amivel ugyanúgy növelhetik címlistáikat.

Ráadásul mivel a kis és mikró vállalkozások közül nagyon kevesen használják ezt a módszert, ezért sokkal könnyebben lehet sikeresen alkalmazni.

(more…)